| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Koniec promocji doublexp!
Już w ten poniedziałek kończy się promocja "DOUBLE XP" na pokemodzie. Dla osób, które chcą zdobyć szybko poziom zalecamy grać jak najwięcej |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Koniec promocji doublexp!
Mowiles dwa tygodnie , nie tydzien :/
|
| |
| | #3 |
|
Racja była mowa o dwóch tygodniach a nie tygodniu
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Radek chyba zobaczył jak Grochu kara :P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Ja mam taki pomysł Radeon , jak teraz dajmy na to jest 2x to nie żeby było 1x , tylko 1,5x Myślę , że graczom się to spodoba Z góry nie wiem czy się tak da , lecz myślę , że tak . Dlatego też wyszedłem naprzód z tą propozycją , aczkolwiek obawiam się Twojego stanowczego NIE |
| |
| | #6 |
Dla normalnych graczy 2x jest w miare tyle że Grochu do tak owych nie należy i wbije 10 poków na 200+ w tydzień, więc to chyba nie jest rozsądne bo nie będzie można pograć jak on będzie na servie. Ale 1.5 jak najbardziej dobry pomysł mam nadzieję że i Radeon to jakoś przemyśli na TAK |
| |
| | #7 |
|
O 00:00 ustawiłem exp zamiast *2 - *1.3 czekam na opinie! Dobuble exp dotyczył expa tylko za zabicie przeciwnika! PS. Po co dawać półtora czy ponad 1 ogólnie? dodaliśmy za zabicie HSem czy pake - to powinno Wam wystarczyć! Dodane po 35 minuty: Yhm już jest *1 bp powstał jeden bug wielki i musiałem wstawać teraz gdy spałem, już kurr nigdy nie posłucham się takich propozycji, że wstaję o 1 w nocy i naprawiam Wam pokemoda. Dzięki rzulek za pobudkę, mówię to powaznie, lepiej teraz niż rano. Lecę spać dalej, pa, wstaję o 5-6.... |
| |
| | #8 |
i ja teraz mam trochę roboty |
| |
| | #9 |
| Wiek: 25
Wszystko dla dobra Volty! ![]() Zastanawiałem się czy zadzwonić czy nie ale jednak też stwierdziłem że lepiej teraz Ale mam nadzieję że już więcej takich akcji "pobudka" nie będzie ![]() I Paradox zauważył że jest coś nie tak :] |
| |
| | #10 |
połowe ogarnąłem a drugą połowę ludzi wyłapałem z HLTV i mam zapisane nicki+poki do wymiany
|
| |
| | #11 |
Edoc kiedy wejdziesz? Skasowałem te zbugowane poki i teraz nie mam czym grać :(. Czekałem w nocy na Ciebie ale się nie doczekałem to teraz kiedy mniej więcej wbijesz na pokemoda?
|
| |
| | #12 |
nie kłam że czekałeś na mnie w nocy bo grałem dłuuuugo
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
oddalem temu gejkowi juz poki ;P
|
| |
| | #14 |
|
ja też wywaliłem poki i nie mogę na serwie się dowiedzieć kto mi je odda ??????
|
| |
| | #15 |
Edoc jak wszedłeś 1 raz powiedziałeś że idziesz na 10 min coś zrobić i do tego czasu mamy wywalić poki zbugowane. Ja nie wywaliłem czekałem sobie na Ciebie nie wiem dokładnie ile ale już nie chciało mi się czekać i poszedłem spać z twoich postów wynika że grałeś do około 3 w nocy ja nie mam zamiaru tyle siedzieć na kompie. I dzięki Black za poki :*.
|
| |
| Tagi |
| doublexp, promocji, koniec |