| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy RozeN dostanie adma? | |||
| Tak.To spoko gość. | | 4 | 36.36% |
| Nieeee. | | 7 | 63.64% |
| Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
|
| RozeN na adma.
Nick : RozeN (posiadam STEAM ) )Wiek: 14 lat Znajomość AMX : 9 Na jakich serwerach mam Adma : Prodrilux Gamesol.pl (CodMod) Na jakich serwerach miałem Adma : Nice Shot Pukawka.pl (FFA) Dlaczego ja ? : Lubie żeby gra była czysta bez freekillerów i heaterów. Pozatym jestem sprawiedliwy i wiem co zrobić w trudnych sytuacjach. Pozatym lubie żeby gracze na serwie nie byli noobami i nie ogarniali, żeby w ct znajdowali się gracze po mutacji i z mikro, a nie tak jak teraz jest że przyjdzie jakiś jedenastolatek który jak mówi przez mikro to benbenki odpadają. To tyle, obiecuje że będe porządnym adminem. Ile dziennie gram?: ok.5h Składki: Jak będą to się postaram płacić, choć jest to na 100% pewne. Kontakt : gg - 12233950 Steam ip: STEAM_0:1:32889932 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: RozeN na adma.
Ja jestem na tak. Zachwalaja mi Cie gracze.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
w 'na jakich srv miales adma?' nie chodzilo raczej o hostingi tylko o nazwy srv ![]() jak juz tu napisalem to neutral bo i tak nie gram na jb |
| |
| | #4 |
|
Również jestem na tak ogarnia |
| |
| | #5 |
|
Podanie napisałeś w 3 minutki, zajebiście że siedzisz 7 godzin O0. Rozwiń wszystkie punkty. Nie mów że adminów nie ma - Crisu jest często Postarasz się płacić? Ja bym powiedział tak, będe płacił |
| |
| | #6 |
|
Ja jestem na tak.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
Bez urazy ale jak dla mnie jesteś za młody, nie zrozum mnie źle ale według mnie średnia wiekowa dla adminów powinna być minimum 16+. Poprzez adminowanie reprezentujesz naszą sieć i 14 lat to jednak trochę za mało ale to tylko moje zdanie
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
neutral...to co juz zauwazyl Bugimen podanie napisane w 5 min byle bylo. Nawet nie chcialo ci sie sprawdzac STEAM_ID. "Lubie żeby gra była czysta bez freekillerów i heaterów. Pozatym jestem sprawiedliwy i wiem co zrobić w trudnych sytuacjach." - jesli bedziesz adminem to to bedzie twoim obowiazkiem. Wiec jak dla mnie podpunkt "dlaczego ja?" jest pusty. |
| |
| | #9 |
|
Z tego co widzialem to napisales posta o UB? ja na nie
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
znajomosc amx- 9+? nie wierze w to... neutral, nie znam cie :]
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 15
Ja jestem na Tak mimo że na pewno nie grasz 7 godzin dziennie.
|
| |
| | #12 |
|
STEAM ID wymagany. Gdzie miales/masz adma? |
| |
| | #13 |
| Wiek: 25
Kanter ale on dostał bana za "Cheaty". Nie lepiej najpierw to sprawdzić?
|
| |
| | #14 |
|
Miałem adma na Grudziądz-cs.pl [FFA][ns,s], NiceShoot pukawka.pl[FFA] Teraz mam na ProDilux Gamesol.pl [ za 5 dni mi się kończy] Dodane po 3 Godziny 31 minuty: A co do składek jasne 10 zł mi pasuje przelewem, ale wole wysłać sms-a. Prosze o pozytywne rozptrzenie. |
| |
| | #15 |
|
Składki przelewem sa w tym miesiacu. Mozemy go przyjac? |
| |
| Tagi |
| adma, rozen |