| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Interp 0.01 i soft i max. umiejetnosci
tak jak w temacie , czy mozna zrobic aby na serwerze ten interp byl wymuszony ?? bo jest wielu graczy co cisnie na 0.1 oraz moze jakies zabezpieczenie przeciwko graczam grajacym na sofcie spotkalem sie na jakims serwerze z takim zabezpieczeniem ktos chetny prosze zobaczyc 83.1.164.149:27030 oraz taka prosba po co ograniczenia ile maxymalnie mozna dac w umiejetnosc ,,,, 100 sily i koniec czemu nie mozna wiecej ? nie lepiej usunac to ? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Interp 0.01 i soft i max. umiejetnosci
Wymuszanie interpu nie będzie, bo jak niektórzy przy 0.01 mają lagi. Więc co najwyżej powinien być plug od sprawdzania interpu, że jak będzie inny niż od 0.01 - 0.05 to pokaże na say i wtedy admin zaradzi ;D. Zabezpieczenia przeciw softu, był kiedyś antysoft jak serw był tylko STEAM, teraz chyba nie działa. A te zabezpieczenia z tego serwera to nie wiem jakie (opisz dokładniej, bo nie chce mi się wchodzić tam ;P). Widziałem kiedyś takie testy na serwerach, nie wiem jak się wł., ale mnie przynajmniej wkurzały, (trzeba było wybrać kilka obrazków), bo taki test miałem z 10-20 na mapę :(. Zlikwidować ogranicznik? bo ja wiem. Mi by to nie przeszkadzało, to sobie ktoś by zrobił 'czołga' (tytan startowo 200HP+400pkt w życie=chyba 600 HP ![]() ![]() ).
|
| |
| | #3 |
|
i fajny czolg taki bylby :d testy wyglada ze sie wybiera obrazki napoczatku mapy |
| |
| | #4 |
|
Z tymi obrazkami o test na 16bit kolego.... Na softa są inne pluginy, ale nie działają na S/NS. Także twój temat jest do niczego |
| |
| | #5 |
Przypomnienie. Czy da radę coś z powyższych rzeczy zrobić? |
| |
| | #6 |
|
Interp ścina masę osób, meczyliśmy to już dłuuugo. Soft - gdyby ktoś plugin z wybieraniem obrazka podrzucił to nie ma problemu. Maksymalne ilości danej umiejętności to jest już problem, gdyż wiele równań obrażeń trzeba by było zmienić i wyglądało to by tak, że mając dopiero maksimum zadawalibyśmy jakieś konkretne obrażenia. Odpada. |
| |
| | #7 |
Z interpem to o czymś innym teraz myśleliśmy, żeby nie wymuszał, a można było sprawdzić i np. admin mógłby wywalić takiego gracza za interp ![]() Chyba coś takiego show interp - Nieoficjalny polski support AMX Mod X Tylko tam pisali, że sposób jest tylko na STEAM (może na War3 :P), poszukam jeszcze na NS Dodane po 6 minuty: Znalazłem :P Poprawne rate - wymusza i sprawdza ex_interp, cl_updaterate oraz rate - Nieoficjalny polski support AMX Mod X Plug sprawdza interp, rate i coś tam jeszcze i może sam wymusić (ale raczej można wył. to wymuszanie, no i te pokazywanie rate, tylko interp ).Piszą, że działa na 2 protokoły, więc chyba się nada. Dodane po 2 Godziny 2 minuty: A i tu ten test 32 bit. Test na 32bity v2.0 - Nieoficjalny polski support AMX Mod X |
| |
| | #8 |
|
Ah to test na bity, bez sensu męczyć graczy, myślałem że to na software ![]() Rate już wgrywam na WSZYSTKIE serwery opróćz jb, bb. |
| |
| Tagi |
| umiejetnosci, max, soft, 001, interp |