| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy admini przeklinają ? | |||
| Tak | | 7 | 38.89% |
| Nie | | 11 | 61.11% |
| Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
| Wiek: 14
| Przeklinanie adminów
Dzisiaj grałem na ffa i było 3 adminów którzy zaczęli mocno przeklinać na mikro. Obrażali innych graczy. To mnie najbardziej wkurzało .Czy mogą ???
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Przeklinanie adminów
Moim zdaniem admini nie powinni przeklinać chociaż nie powinni być za to karani bo są ludzie na serwerze doprowadzający do skraju wytrzymałości. Mam mieszane uczucia.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Dobrze ze na FFA , bo juz myslalem ze PokeMod i to pewno o mnie , chociaz byl bym ostro zdziwiony bo sie ograniczam Proste ze moze , admin tez czlowiek , ale nie powinien przeklinac. |
| |
| | #4 |
|
Kultura najwazniejsza. Admin nie powinien przeklinac. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Brałem w tym udział? Najlepiej wymień wszystkich i powiedz kogo obrażała Administracja. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
przeklinanie to tam pfff ;D obrażanie dopiero powinno cie poruszyć ;.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
nick screen/demko wezmiemy "za dupe" tych co regulamin zlamali |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
3 adminów? Byłem Ja, Rydel i Rzul3k. Ale ktoś obrażał? Może Rydel był nerwowy, ale nie obrażał...
|
| |
| | #9 |
|
ja wczoraj nie bylem nerwowy tylko Arcy wkurwiony. ale nie mowilem na kikogo typu " kurwo graj bo Cie zabije" moze rusz dupke nubku . Caly server nie bedzie czekal az 2 ludzi co 1 raz widzi cs na oczy beda sobie mape zwiedzac... Powiedz to tam swoim ogarowym kolegą
|
| |
| | #10 |
|
ja tak samo sadze ze admini nie powini przeklinac i nie widziakłem jeszcze zeby przeklinali
|
| |
| | #11 |
|
Pierdolenie o szopenie i tyle. Komuś się nie podoba jak ktoś przeklina MUTE. Wolny kraj i można przeklinać, chyba, ze ktoś non stop klnie to lekka przesada. Wątpię by admin kogoś obrażał więc bez ściemy proszę. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 27
hmmm ja sie wole nie wypowiadac bo tez nieraz puszczalem ladne wiazanki na serwerze :P
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
| Odp: Przeklinanie adminów Przeklinanie dopoki nie jest wymierzone w konkretna osobe jest calkowicie niegrozne |
| |
| | #14 |
|
Kultura jakas powinna byc wprowadzona , pamietam jaka kiedys byla na volcie Nie to co dzisiaj.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
Ta nie przeklinać bo to zło , ale czasami inaczej się nie da . Ja znów zacząłem dużo a było dobrze , ale to pewnie dlatego że dużo pracuje mało śpię jak się przestawię na tryb pracy to będzie lepiej |
| |
| Tagi |
| adminow, przeklinanie |