Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer 4fun 4FUN 91.203.133.202:27112 [S/NS] steam
Serwer JailBreak mod JailBreak 193.33.177.44:27036 [S/NS] steam
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 400  
Stare 19-08-10, 15:07   #1

[SKARGA] jogobella

Nick: mój Percept, admina jogobella
IP/SID: do czego to potrzebne?
Typ przewinienia: Niesłuszne pozbawienie mnie żywota. Kiedy zaczął zabawe w ostatnią reakcję, powiedział "podskok", wszyscy podskoczyli - nikogo nie zabił. Powiedział "jeszcze raz" po czym podskoczyłem, i widziałem że kolega obok mnie później wylądował. Ni z gruszki ni z pietruszki zostałem zabity (wraz z kimś kogo nie byłem w stanie zauważyć) pod pretekstem "Wy dwaj byliście pierwsi". Tak sie chyba nie gra w ostatnią reakcje?
Kto złapał?: Percept
Demo HLTV/Demo/Screenshot: nie posiadam
Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status) nie potrzebne

dziwnym trafem spostrzegam, że jogobella i Cris.9 współpracują ze sobą, tzn. jogobella nie zabija Crisa.9 kiedy ten musi zginąć po jakiejś zabawie, tylko wymyśla nową...

Stare 19-08-10, 15:49   #2

Odp: [SKARGA] jogobella

tak przyznaje sie bylo cos takiego .... nie bede ukrywal ze nie ale jak bym mial zabic to by zgineli all ..... ale po co ?
a ja chcialem tylko zeeby zostalo 5 TT .... a ze bylo 7 to musialem 2 zabic ....

"Kiedy zaczął zabawe w ostatnią reakcję, powiedział "podskok", wszyscy podskoczyli - nikogo nie zabił. "

nikogo nie zabilem ..... czesto tak robie zeby potem ludzie wpadli na komendzie "jeszcze raz "
a ze musialem 2 zabic to wpadliscie pierwsi ..... niestety tak bywa ....

"dziwnym trafem spostrzegam, że jogobella i Cris.9 współpracują ze sobą, tzn. jogobella nie zabija Crisa.9 kiedy ten musi zginąć po jakiejś zabawie, tylko wymyśla nową."
eee porposil bym demko z HLTV bo nie wiem kiedy taka sytuacja nastopila ? albo niech napisze kiedy takie cos bylo ....(opisz sytuacje)

Stare 19-08-10, 15:54   #3

Cris.9

Weź nie wymyślaj że współpracuje bo w zakładaniu czapek jestem dosyć szybki to mnie nie zabija w ostatnie reakcji nie popełniam błędów przy powiedzeniu jeszcze raz i czesto dane reakcje robię jako pierwszy ale czasem się łapię na podchwytliwych zabawach a co do skargi to Jogobella chciał się bawić w Mam Talent ale było za dużo osób to musiał 2 wyeliminować to zaczął zabawę w ostatnią reakcje i powiedział ostatnia reakcja podskocz to wszyscy podskoczyli ale nie widział kto jest ostatni to powiedział jeszcze raz i 2 pierwsze osoby które podskoczyły zostały zabite razem z tobą bo nie było powiedziane ostatnia reakcja ale nie wiem o co ci chodzi gdyż jogobella tak często robi pełno osób wiedziało że nie należało podskoczyć i skarg na to nie było. Ale ja też dokładnie nie wiem dlaczego kiedy jest powiedziane jeszcze raz to zabija się osoby które podskoczyły ale po prostu na tym serwie się nauczyłem że nie należy podskoczyć w tym momencie i się nie łapię przy takich komendach.

Stare 19-08-10, 15:56   #4

deTox~

Jeśli powiedział "Jeszcze raz" i podskoczyłeś to słusznie Cie zabił. Koniec Kropka.

Stare 19-08-10, 16:35   #5

Była taka sytuacja, jogobello, na tej mapie podobnej do DD1 (nie wiem konkretnie jak ona sie nazywa) kiedy była zabawa w ostatnią reakcje, na podskok, Cris.9 w ogóle nie podskoczył, a Ty "dobra to pobawimy się w...". Osobiście nie chciałem wdrążać się w ten temat, tylko zwykłą skarge napisać.

Skoro kazał mi jeszcze raz podskoczyć, a ja podskoczyłem, po czym mnie zabił, to chyba mi nie powiesz że to było słusznie? Chyba że to jakiś hak, w sensie "nie powiedział PODSKOCZ" tylko "jeszcze raz". Zielony jestem w JB

Cris.9 - pamiętam Cię z serwerów STER - każdy po Tobie cisnął, bo jesteś dzieciakiem, który nie dorósł NAWET do non steam. Przykład? - dzisiaj na jednej z map wybugował Cię koleś z karceru (tam gdzie mieli przez ściane zabijać) - Ty się śmiałeś po tym jak Cię wybugował, a kiedy Cię CT zabił za wyjście z klatki - zgładziłeś go (nadużywając admina) broniąc tym, że to on Ciebie wybugował. TO ja sie pytam - po co wskakiwałeś na tego gościa, i, co gorsza - po co skakałeś?

Na jednym ze sławniejszych polskich JB (które niestety upadło) JESZCZE RAZ oznacza PONOWNE wykonanie wcześniejszej komendy - tutaj jest inaczej? Gram 3 dni dopiero, jeżeli jest tutaj inaczej - przyznam się co do skargi za tego freekilla iż był zasłużony

Stare 19-08-10, 16:52   #6

Jeszcze raz - w ostatniej reakcji oznacza wykonac ta ostatnia rzecz jeszcze raz.

Stare 19-08-10, 17:33   #7

tak kanter tylko w sytuacji jesli sie powie" ostatnia reakcja jeszcze raz"

to bylo od kad pamietam ..... a jesli nie to po poprostu juz tak nie bedzie

Stare 19-08-10, 17:57   #8

Cris.9

Dobra nie chce mi się z tobą kłócić bo ja po pierwsze nie zgładziłem nikogo z CT. Po drugie slay to nie jest nadużycie władzy jak mówił Waxon wcześniej. Po trzecie nie jestem dzieckiem który nie dorósł do non steama.

Stare 19-08-10, 18:06   #9

Ej ej ej, rozumiem rozmowa na poziomie - ale nie kłam. Zgładziłeś go za to, że Cię zabił

Stare 19-08-10, 20:35   #10

Cris.9

Co jedynie to zgładziłem Kube czy nie wiem jaki on ma nick ale mikro było włączone 5 osób darło pape razem z Klonem który trzeszczy i ktoś głosem kuby powiedział Cris to noob to go zgładziłem ale jak tyle osób darło pape to pomyślałem że to nie musiał być on i go ożywiłem po 3 sek więc nie wiem o czym rozmowa jak ja wiem lepiej kogo zgładzałem i kogo ożywiałem.

Stare 19-08-10, 22:30   #11

deTox~

Skarga jest bez sensu ponieważ:
Jeśli jakiś CT (prowadzący ofc.) Powie "Ostatnia reakcja podskocz"
Wtedy ostatnia osoba która wykonała to polecenia powinna zostać zgładzona.
Jeżeli po zgładzeniu tej osoby prowadzący powie "Jeszcze Raz" jak już to powinno się powiedzieć jeszcze raz komendę z ostatnią reakcją na czele.Takie zwykłe "Jeszcze RaZ" to się nie tyczy niczego bo to nie jest żadna komenda, i może zabić te osoby które podskoczyły. Tak było od kiedy gram na tym JB.

Stare 19-08-10, 22:43   #12

McBoy

Tak zawsze było od kiedy gram tutaj na jailu. Tak jak dDetox pisze "Jeszcze raz" nie tyczy się niczego. Wiec te podanie naprawdę jest bez sensu.

Stare 20-08-10, 00:37   #13

Montecjusz

Cytat:
Zamieszczone przez Percept Zobacz posta
Cris.9 - pamiętam Cię z serwerów STER - każdy po Tobie cisnął, bo jesteś dzieciakiem, który nie dorósł NAWET do non steam. Przykład? - dzisiaj na jednej z map wybugował Cię koleś z karceru (tam gdzie mieli przez ściane zabijać) - Ty się śmiałeś po tym jak Cię wybugował, a kiedy Cię CT zabił za wyjście z klatki - zgładziłeś go (nadużywając admina) broniąc tym, że to on Ciebie wybugował. TO ja sie pytam - po co wskakiwałeś na tego gościa, i, co gorsza - po co skakałeś?
Co do cris to musze sie zgodzic z tym ze koles ostro przegina daje byle jakie vote dla zabawy slapuje siebie i innych za nic itp. Czesto jest tak ze wyzuca ludzi z ct za brak mutacji po czym sam wbija bo nie ma chetnych do ct :/

Stare 20-08-10, 11:39   #14

Cris.9

Wyrzucam osoby które nie miały mutacji ponieważ ja też nie miałem i nie mogę wchodzić do CT i wrzucam osoby po mutacji ale jak nie ogarniają to muszę wrzucić kogo innego ale kogo? Tacy jak ja wbiją do CT i będą skargi że dzieci są w CT a ci po mutacji nie ogarniają i co z takiej gry? A ja chciałem tylko pomóc CT ale jak MONTENCJUSZOWI i innym graczom na tym serwerze przeszkadzam ja w CT i inne osoby przed mutacją to po prostu na życzenie tych starszych nie będę już nigdy w CT i będę przerzucał osoby tak samo jak ja przed mutacją i proszę się nie skarżyć że CT nie ogarnia albo nie ma CT ponieważ niema nikogo po mutacji na serwie i wydawało mi się że to jest skarga na jogobelle a nie na mnie i nie wiem czemu w skardze jest napisane admina jogobelli jak to jest skarga na gracza jogobelle a nie na admina bo jakby to była skarga na admina to by musiał nadużyć jakiejś komendy admina lub zbanować kogoś bez powodu ale tu jest skarga bez sensu ponieważ po pierwsze nie było FK. Po drugie więcej tu jest mowy o mnie a nie o jogobelli. A co do slapowania to czywiście ja się bawiłem najlepiej na Crisa. Detox mnie slapował za 99 obrażeń ale detox jest po mutacji a Cris jest najsłabszym ogniwem więc napiszmy skargę na crisa że się bawi slapowaniem a co do vote to przyznam że się bawiłem. Widzę że po prostu mnie nie lubicie to po stracie admina skończę z graniem na tym serwie.

Stare 20-08-10, 14:53   #15

Dobrze - przepraszam - nie wiedziałem że "jeszcze raz" nic nie oznacza, i jest traktowane jako podchwytliwy sposób na zabicie.

Co do Crisa zdania nie zmienię, bo wiem co widziałem. Jeżeli by mi ktoś wytłumaczył jak się posługiwać HLTV to z chęcią znajdę demko na którym zgładziłeś tamtego CT

Tagi
jogobella, skarga