| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Norse SS
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick: Norse IP/SID: STEAM_0:1:29059842 Typ przewinienia: soft Kto złapał?: Black Demo HLTV/Demo/Screenshot: Imageshack - csalpin0000.png Imageshack - csalpin0001n.png Imageshack - csalpin0002k.png Status: steam P.S. przybliżcie sobie zdjęcia i looknijcie na grafe. Zawsze gram z bronią w lewej ręce. Mogę już wejść i pograć? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Norse SS
Tylko nadal jestem ciekaw jak z taką łatwością zauważyłeś mnie jak byłem wyżej od Ciebie i nie mogłeś widzieć mojego cienia teraz dokładnie nie pamiętam mapy. I to jednak było z pewnej odległości, nie z 2 m tylko 8-10
|
| |
| | #3 |
|
Kocie gram Tentacruelem i jak biją mnie to widze prądzik ? Przywyczaj sie i nawet jak strzelasz to widac "ogien" ostrzalu ...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
czyste, softa nie ma
|
| |
| | #5 |
Edoc wyjaśnisz mi sytuacjie ide sobie i jestem wyżej od niego, a ten bije z 8-10 m we mnie i mnie zabija bez niczego? Jak ja grocha nie widzę z odległości powiedzmy 10 cm. I nie strzelałem do Ciebie to ty mnie w plecy strzeliłeś odwróciłem się z wielkim zaskoczeniem, oraz nie mogłeś widzieć ognia z lufy bo do nikogo nie strzelałem. Wyjaśni to proszę. Nie wspominając że płakałeś Blackowi o to żeby mnie zbanował o oskarżanie bez powodu że masz softa, a miałem powód bo bardzo mnie ta akcjia zdziwiła. Te ss nie koniecznie świadczą o tym że nie masz softa, możesz mieć inne modele ale wyjaśni mi jak mnie zauważyłeś. Myślę że Grochu po takiej akcji też by był zdziwiony. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Faith , modele na gengara 300 lvl nic nie pomagaja ani na inne poki max invisible Problem mamy bo nie mozna odbanowac Norse'a XD
|
| |
| | #7 |
No i b. dobrze mu tak. Ja też się domagam ub. Niech mi to wyjaśni co wyżej napisałem.
|
| |
| | #8 |
|
Człowieku idź do psychologa - może jest szansa, że Ci pomoże. Obok mnie szedł jakiś koleś bodajże z vileplumem? bo jeszcze jakiś drugi prądzik leciał(biały). Weź obejrzyj demko z tego specta Volty czy coś i wtedy płacz jaki to Norsuś jest bee. To tyle co mam do powiedzenia i miłego oglądania ...
|
| |
| | #9 |
Oglądać nic nie muszę bo wiem jak było... Mam nadzieję że tego bana nie da sie usunąć D
|
| |
| | #10 |
|
Powiedziałbym kilka rzeczy, ale nie chce być niemiły ![]() Moge prosić o zdjęcie bana już? |
| |
| | #11 |
Na Rzulusia musisz czekac albo kogos kto ma dostep do amxbans i ma tam wieksza wladze ;<
|
| |
| | #12 |
|
Boshe T_T ale lepsze to niż perm do końca. Mam nadzieję Faith, że jeszcze mnie popamiętasz |
| |
| | #13 |
HAHAH zapamiętam Cie jako oszukujące dziecko płaczące o bana dla mnie pff to też mi dopiekłeś xD. Prędzej ban mi się skończy niż Cię odbanują i tak ma być |
| |
| | #14 |
|
A ja Ciebie jako lamera, który... a co ja tam będę tracił czas na Ciebie. Idź botku popłacz mamie jaki to ja jestem zły i, że dostałeś bana :(( Aha i "oszukujące dziecko płaczące" to sobie będziesz mógł mówić do swoich dzieci, których raczej nie będziesz miał, gdyż w Twoim wypadku wzrost Twojego ch...przyrodzenia jest porównywalny z Twoim IQ , więc tak myślę, że raczej z dzieci to nici. Zawsze będziesz mógł zaadoptować |
| |
| | #15 |
Dobra nie klocic sie jak dzieci ! Norse zaraz dostanie ub i japy pozamykac ! Rzulus zamknij temat :x
|
| |
| Tagi |
| norse |