| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Cieusz, Kaktus, Ciesław itd. Twój nick na serwerze: Cieusz PL | Kaktus Twój STEAM ID: STEAM_0:1:17213182 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban): nie Czy posiadasz admina na innych serwerach: tak Ile masz lat: 17 Znajomość AMXX [skala od 0-10] : 9 Od kiedy grasz na serwerze: od jego powstania Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze: a 3-4 h Dlaczego własnie Ty masz zostać adminem: no kurde przecież już tu byłem adminem mało ich i tyleCzy jesteś w stanie placić składki co miesiąc (10zł): tak ale od września Kontakt: <--- tu macie a nick steam to : itachi322 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Cieusz, Kaktus, Ciesław itd.
myślę że da radę skoro ciągle tam siedzi :P
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Grałem z nim na surf. Ogarnięty chłopak. Za |
| |
| | #4 |
|
nie !! xD niech siedzi na BB a nie na Jaila idzie :P na BB już tylko ja praktycznie siedze :( czasem ktoś wejdzie ale chyba najwiecej ostatnio to ja siedziałem :P (jeśli się myle to mnie poprawcie)
|
| |
| | #5 |
Nichu ja siedzę Julia też siedzi i tyle ![]() ostatnio tak mniej siedzę bo ja wychodzę na dwór często ( tak to ten świat za oknem ) |
| |
| | #6 |
|
ok xP to siedzmy razem BB sie rozkręciło mocno i admin jest cały czas potrzebny :P więc dalej nie xD (i tak zapewne reszta będzie na tak więc nic nie zmienie :P)
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Za. BTW, ja na BB siedzę jak chcę się porządnie wqrwić i kogoś zbanować, albo jak mam za dużo płaczu na gg i steam. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
Jak najbardziej ZA! |
| |
| | #9 |
| Wiek: 15
Więc trochę tu po spamuje ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
| |
| | #10 |
|
Wielkie i stanowcze NIE |
| |
| | #11 |
|
montecjusz uzasadnij
|
| |
| | #12 |
|
| Odp: Cieusz, Kaktus, Ciesław itd. a wiec uzasadniam to base bulider zombie mod na ktorym przymnie cieusz odwalal takie numery jak blokowanie wyjscia zombie i zostawianie waskiego tunelu jedyni w ktorym zombie ubijal albo robienie kampy z ,,otwieranym" przez niego wejsciem i zamykal sie tak z calym ct co jest zwyklym naduzywaniem adma
|
| |
| | #13 |
kiedy? Tak na początku to 1 było xd ale nawet regulaminu nie było to nikt nie wiedział co i jak ![]() zresztą ja już tu bylem adminem no ludzie ciągle mnie wołali i większość czasu tu spędzałem |
| |
| | #14 |
|
| Odp: Cieusz, Kaktus, Ciesław itd. mówie co wiem i co widzialem (i co mnie bloczylo klockami) możliwe że coś sie zmienilo
|
| |
| | #15 |
to były 1 dzni serwera
|
| |
| Tagi |
| itd, cieslaw, kaktus, cieusz |