| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| FK Fryko Imię: Patryk Nick:~Fryko. Wiek:16 Coś o sobie: No więc w poprzednim podaniu posałem coś o sobie więc myślę , że nie warto kolejny raz dublować . Nie było mnie z Podowdu wyjazdu , nie miałem dostępu do Kompa , mogłem jakoś napisać , że mnie nie będzie czy coś sorki ^.-. Dlaczego mamy wziąć Ciebie?:Jestem miły , potrafię dogadywać się z graczami , userami Forum . Jak tylko moge to pomagam , wcześniej upLinkami a teraz może troszę w dziale Grafika^. Kilka słów na koniec: Czekam za waszymi opiniami na mój temat |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: FK Fryko
za frytkiem;
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Za ))))))))
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Za, ale obiecaj, ze nie uciekniesz bez pożegnania ;d
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Jak wszyscy za, to ja też. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
ja też jestem za
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Oczywiście że ZA! Robi mi avek |
| |
| | #8 |
Zaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 9
Bierzem go .
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
jestem na nie, przynajmniej na obecną chwilę. 3 dni temu wróciłeś na Volte po dość długiej niezapowiedzianej przerwie i od razu FK...
|
| |
| | #11 |
No miałem przrwę , ale przed przerwą czynnie udzielałem się na forum i wgl. teraz też tak będzie.
|
| |
| | #12 | |
| Wiek: 23
| Odp: FK Fryko Cytat:
ja nie mam nic do Ciebie, wiem że byłeś/jesteś aktywny. po prostu było już dużo osób co ogłaszali wielki powrót na Volte a po tygodniu, dwóch żadnego śladu po gościu dlatego jestem na nie. nie martw się, potrzeba 3x nie byś nie wszedł do fk ^_- zresztą przyszłość FK i tak stoi pod znakiem zapytania.
| |
| |
| | #13 |
No właśnie wiem wiem.. ./ Ale tylko chciałem Ci wytłuamczyc , że mój powrót nie oznacza , że nie będę się udział. Będę próbował być aktywny i wgl. Tylko w czasie szkoły za bardzo teraz nie będe mógl ale będe próbował jak tylko będę mógl |
| |
| | #14 |
@ up * . Krejzol mogles pisac do mnie to bym napisal ze AFK :} zoo |
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
jestem na tak
|
| |