| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 20
| regulamin?
czy nikt nie wpadł na pomysł napisania regulaminu? w kółko ktos kampi z nozem nad drabina albo na respi -.-
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: regulamin?
Ten płacze że go bili ;D Nie no jakiś tam regulamin powinien być |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Pewnie, będzie napisany, tylko najpierw trzeba go wymyślić. |
| |
| | #4 |
|
Wy to lubicie plakac , to tylko gra , nie pucz. Nastepny Globek sie zrobil |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
nei placze, tylko mnie wkurwia, ze na mape nawet nie moge wejsc bo dosteje kose w plecy od razu
|
| |
| | #6 |
|
Dlatego trzeba byc ninja |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Proponowany regulamin : -Zabicie Globka jest zabronione[kara - tygodniowy ban], -Zabicie osoby, w ktora strzela lub widzi Globek- zabronione[ban na trzy dni], -Zabicie Arasa kosa = perm; A tak na serio zabronione powinno byc kampienie na respie przeciwnikow - czasem caly team wjedzie na respa i nie idzie sie odrodzic, bo juz nie zyjesz... :/ A nad drabina z nozem jak dla mnie jak najbardziej moze byc, da sie latwo z tym poradzic |
| |
| | #8 |
| Odp: regulamin? -Zabicie Globka jest zabronione[kara - tygodniowy ban], -Zabicie osoby, w ktora strzela lub widzi Globek- zabronione[ban na trzy dni], Globek to jest elita sama dla siebie "sam się o tym przekonałem" daltego uważam że te 2 punkty powinny znajdować się w regulaminie ![]() |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
to co as powinno byc zabronione kampienie i troszke odbiegne od tematu jeżeli jest to możliwe prosił bym o wgranie pluginu typu WYMUSZENIE INTERPU wczoraj jak gralem w typa wystrzelalem caly magazynek z aka z dość daleka typ nie ruszal sie spokojnie mialem go namierzonego a on mnie zabil z wiertary powod? strzelałem i trafic w glowe nie moglem poniewaz mial 0.1 lub rate 3500-10000 prosil bym o wgranie pluginu na interp i rate czasem na serwerze przez to sa nie potrzebne wyzwiska |
| |
| | #10 |
Jest na serwerze plugin poprawne_rate.amxx wgrany przez Radeona, który podobno miał załatwić sprawę. :P |
| |
| | #11 |
| Odp: regulamin? http://volta-sq.pl/gungame-333/14393...a-gungame.html Regulamin. Jeśli są jakieś propozycje dotyczące regulaminu, proszę tu napisać. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
3.1 Nie można kampić na respie. Powinnaś dodać że nie wolno kampić na którym kolwiek respie. Bo ludzie kampią czasem na moim respie i nie moge się ruszyć czasami ...
|
| |
| Tagi |
| regulaminz |