| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Skarga na grochu za co ban ???
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick:Mr.X IP/SID: 87.206.145.253 Typ przewinienia: niby wh Kto złapał?:grochu Demo HLTV/Demo/Screenshot:brak Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status)brak [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Grochu. [AMXBANS] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBANS] Zbanowany Nick : Mr.X [AMXBANS] Powod : ' Wallhack ' [AMXBANS] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 21926550 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 87.206.145.253 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Skarga na grochu za co ban ???
Skoro Grochu dał do zamknięcia xD. Daj jakieś dowody na których pokażesz że wu ha nie masz.
|
| |
| | #3 |
|
Nie mam ochoty sie wypowiadać. Daj demko obejrze jak bedzie clear chociaż wątpie to UB.
|
| |
| | #4 |
macie hltv na servie wiec obejrzyj demo sobie !!!!!!!!!!!!! tym bardziej ze gralem akurat w kafejce internetowej !
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Twoj interes, Ty dajesz link!
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Twoim zadaniem jest podanie demka we wzorze... Nikt nie będzie szukał aby Tobie dać ub.... |
| |
| | #7 |
teraz gram na swojim steam i jak chce mi dac znowu bana to niech ss robi !!! mam to w dupie !!!
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Grochu a zrobiłeś mu ss?
|
| |
| | #9 |
|
A po co mam robić ss? ![]() Poza tym 10% ludzi nie złapię na SS |
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
Pukawka głupie pytania zadajesz , Grochu to specjalista . Byle kogo nie oskarża bo byle kto go nie bije |
| |
| | #11 |
|
Tak tak. Przy banicji powinien być jakiś dowód. Co innego jak perfidny aim/sh. Dajesz bana bo wiesz, że ma spoko, ale jak się będzie czepiał o to, że nie miał to musi być dowód. |
| |
| | #12 |
|
To dajcie mu UB. Jak mam zapisywać co chwile jaka mapa i jaki gracz miał wh to by mi miejsca na dysku w notatniku by nie starczylo... niech da demo oceni sie |
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
teraz juz nie musi byc dowodu bo wszysrko jest nagrywane przez 24h :P
|
| |
| | #14 |
dostane to ub na tego steama ???????
|