| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 20
| he_land
Proponuje aby usunąć tę mapę. Jest ona żenująca i strasznie słaba , mało osób ją lubi mało na niej gra , większość wychodzi lub schodzi na specta . |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: he_land
W pelni popieram mapa jest nie zbalansowana mala beznadziejna i ogolnie fuuuuu
|
| |
| | #3 |
No ta mapa to totalna kicha :/
|
| |
| | #4 |
Przesadzacie , jest dobrze teraz bo nie mozna jej znominowac :X wiec tylko admin moze ja zvotowac , wiec powinno tak zostac , admin vote daje na prosbe graczy [ minimum 5 ]
|
| |
| | #5 |
jak nie mozna jej znominowac jak można bo dzisiaj widziałem jak smutny to zrobił ;x
|
| |
| | #6 |
to w sumie dziwne bo ostatnio bylo tak , ze tylko admin [ wtedy bylem tylko ja ^.- ] mogl strzelic vote na he_landa :x
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
USUNĄĆ- najgłupsza mapa jaką miałem nieprzyjemność poznać na tej serverowni. Moja opinia.
|
| |
| | #8 |
|
Jestem za usunieciem , 0 myslenia na tej mapie , same rzucanie |
| |
| | #9 |
| Wiek: 15
Z tego co widzę to temat stanął w miejscu .. więc postanowiłem go odświeżyć. Oczywiście zgadzam się, że ta mapa to bezsens i chyba każdy widzi, że po 5minutach tej mapy i tak jest zmiana (rtv lub admin). Proponuję usunąć tę mapą Tylko błagam niech teraz zapadnie już decyzja bo z tą mapą nie wyrabiam :P
|
| |
| | #10 |
|
he_land to porażka nie mapa ... Jak wbije np. taki Hedrox albo MaStEEER to nie mamy szans bo oni mają te poki ostatnio hedrox miał staty 153-1 nam tylko to psuje frajdę z gry i marnuje czas a tym co mają poki do tego tylko podnosi lvl ... |
| |
| | #11 |
|
Przyznam ze na he landa trzeba miec odpowiednie pokemony takie jak delibird czy dodrio Wiec czemu placzenie i sobie ich nie zrobicie tym krory zalezy expia sobie te pokemony aby puzniej byc dobrym na he landzie |
| |
| | #12 |
Smutny , ortografia się kłania Mapa jest beznadziejna i tyle . Prosił bym Cię Jędruś o usunięcie jej . Większość ludzi wychodzi z serva , bądź też na specta . Po 2 minutach jest rtv . Po co nam taka mapa. |
| |
| | #13 |
|
Lub 2 rozwiazanie , moge dodac jakies tunele czy wiecej pomieszczen itp.
|
| |
| | #14 |
hahahahahahaha tunele na mape "he" nie no fajnie musisz miec z glowa XD [ zabije Cie za sygne :P ] |
| |
| | #15 |
3-4 kafle jako bagażowy ahhahahaahah ![]() czemu jeszcze he_land jest na serwie Jędruś działaj ;d
|
| |
| Tagi |
| he_land |