| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Admin??? Nick w grze: IRON$MEN V3 Steam_ID (jeśli steam): STEAM BRATA ( GTK666 ) Wiek:14 ale ogar ![]() Znajomość konsoli AmxModMenu: 9,5/10 Na jakich serwerach mam admina?: Aktualnie nie mam ![]() Na jakich serwerach miałem admina?: DH Bociarnia Bobsona, CS Hard Style DH, Wirtualni Mordercy FFA , Host Vision Diablo Mod Dlaczego ja?: Jestem nowy gram od tygodnia. Serwer mi się spodobał wiec chciał bym wprowadzić dużo pomysłów do Death Runa, Znam angielski 3/5 , I mam duże doświadczenie. Dlatego piszę podanie. Mam tylko 14 lat ale ogarniam lepiej niż 15,16 latek . Liczę sie z tym ze będzie NIE!:P ponieważ jestem krótko na forum i krótko w grze ale jednak piszę.:PIle dziennie grasz na serwerze?: Jezeli mam wybrany 1 serwer około 3-6 h ! Wpłaty ?? - raczej tak i to przelewy ale najpierw musze pomyśleć ale mniej wiecej TAK! ![]() Dla inf : gram na laptopie jeszcze przez 1-2 tygodnie. Komp na którym mam steam i główne konta w reperacji a leptop stary tylko 512 ram więc gram narazie non steam. pozdrawiam ![]() ![]() //Małe poprawki kosmetyczne //Nie pisz wielką czcionką... // Globek |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Admin???
oczywiscie niewidzialem cie na servie i jestem na nie
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
| Odp: Admin??? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Jestem za, mi tam dobrze się z nim grało na serwerze, mimo tego, że ma 14 lat. A ten pan wyżej - ja też ciebie nie widziałam, a jego tak... |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Tradycyjnie jestem na NIE |
| |
| | #6 |
właśnie wkurza mnie że wbijają jakieś typy co nie grają na dr i się kurva wypowiadają. wcześniej Marihuana teraz jakiś Nagato... czy ja wam wbijam w dział tego pokesmroda i sobie nabijam bez sensu posty? @paradox a tobie też widzę trzeba przypomnieć regulamin/ jeśli jesteś na nie to musisz napisać dlaczego tak a nie inaczej |
| |
| | #7 |
Nie mam zamiaru , żeby jakieś dzieci miały admina . Na dr jest dużo adminów Ledwie zaczął grać już admina chcę Ja musiałem na to zasłużyć , starać się a teraz , przyjdzie podanie , wszyscy na tak Bez sensu , zawsze będę na nie , póki nie zmienią się wymogi na admina. Trzeba skończyć z przyjmowaniem pierwszych lepszych. I tą prośbę składam do Radeona , żeby w końcu zakończyć ten nabór na adminów , pierwszych lepszych graczy |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Popieram Paradoxa :/ My musielismy sie starac , a nie od razu 1 dzien na forum 1 post z dupy wale posta na temat mojego przyjecia na admina :x Na nie |
| |
| | #9 |
| Wiek: 25
Up & 2 x UP -> Puaczki ^ Neutral |
| |
| | #10 | |
|
| Odp: Admin??? Cytat:
Oczywiście do Was nie dociera, że złemu adminowi flagi można zabrać, ale to pomijając. W przypadku gdy większość jest na tak to i tak przyjmę bo gdybym miał słuchać się Twojego głosu to byśmy ledwo jeden serwer utrzymali ![]() Gorsi są przyjmowani, źle się sprawują to zabieramy flagi, a jak są dobrzy to ich zostawiamy. Trzeba trochę mieć tego zaufania, bo gdyby go nie było ,raczej ciężko byłoby z ponownym Twoim adminem Paradox ![]() Czekam na wypowiedzi innych osób z Deathruna. | |
| |
| | #11 |
|
Jestem ZA gram na dr i jestem za mysle ze on da rade
|
| |
| | #12 |
|
Jestem na Nie
|
| |
| | #13 |
Radeon , ale jest różnica między mną a nim Wiekowa to na pewno , rozumowaniu , inteligencji , w podejmowaniu trudnych , ale też sprawiedliwych decyzji. Może i jestem trochę nerwowy , porywczy , ale taki już mam charakter i nie jest to moją winą ![]() Ja mam zaufanie , ale niech chociaż posiedzi miesiąc na servie , po piszę trochę na forum , niech da się poznać co z tego , że na servie będzie cacy , jak się później okażę , że pisać nie potrafi Dobra , kończę ten offtop . |
| |
| | #14 |
ja jestem za tym żeby dać mu szanse
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
ehhh aktkj??
|