| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Podanie ementy Twój nick na serwerze:ementy Twój STEAM ID:STEAM_0 : 0 : 33344424 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban):Tylko 1 raz Czy posiadasz admina na innych serwerach:posiadałem 2tygodnie temu na Cs-PROsiaczek.pl - Serwery CS :: Strona Główna Ile masz lat:15 Znajomość AMXX [skala od 0-10] :8 Od kiedy grasz na serwerze:Od początku Wakacji Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze:3-4h Dlaczego właśnie Ty masz zostać adminem:Nic nie napisze niech admini mnie ocenia. (Myślę że się przydam) Czy jesteś w stanie płacić składki co miesiąc:mogę przelew lub sms Kontakt:8469775 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie ementy
Jestem na Tak.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Przydadza sie nowi admini, jesli nic mu nie bedzie odbijac ot jak najbardziej. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
niech będzie za
|
| |
| | #5 |
|
Odemnie masz WIELKIE NIE !!! wwyzywales mnie dzisiaj na GG ze jestem je**nym ch**em i kamperem, je**ne zero i je**ny lamus. To sobie zapamietalem. Sory za slowa ale to jest dokladnie to co on powiedzial.
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Podanie ementy |
| |
| | #7 |
|
Screeny z micro ?...
|
| |
| | #8 |
widzisz Rydel to nie prawda.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
rydel kazdy ma dópie że cie na gg wyzywał. bo to zupełnie inne miejsce niż gg |
| |
| | #10 |
|
| Odp: Podanie ementy |
| |
| | #11 |
|
Hahahaha. Ja pierdole. Ile Ty masz lat 15 ? Bedziesz mi kurwa wkrecal ze klamie ? Pomysl, po co bym pisal, ze tak do mnie mowiels, gdyby nie to to bym napisal Neutral albo tak. Weź sie kurwa ogarnij. Przed Chwilka na GG byla mapa jakas smieszna ( nie znam nazwy) powiedzialem Ci zebys wszedl na Forum zobaczyc co napisalem. Przyszedłes i wyjechales ze to " nie prawda" "powiem Kanterowi" i zebym milczal. Pomysl teraz logicznie. Nie widze Cie na servie ani razu. Widze Twoje podanie. To pisze Neutral - Ponieważ nie znam, a nie wymyslam sobie ze jestem na nie bo mnie wyzywales. Pomysl troszke. Mapa de westwood, gram sobie spokojnie i mowie Ci zebys sie troche ogarnął bo mowiles ze kazdego z kosy pojedziesz, jak Ci ktos dobil, "nobie co robisz" Jak Ci zwrocilem uwagę powiedziales zebym zamilczal. Powiedzialem jeszcze raz "ogarnij sie dziecko". Uciszyles sie na 5 sekund po czym jak Cie zabijalem powiedziales ze jestem "nobem". Odpowiedzialem Ci zebys sie zamknął to mi groziłes Julią. Ze pojdziesz po Julie i ze dostane bana. Wysmialem Cie i prowokowalem zebys zawołał Julie. I potem zacząłes mi "jechac" slowami ktore napisalem w 1 poscie. Wiec pomysl. Wymyslilem sobie to ? Moze pamietasz nick FX Neo Kubowski ? @Edoc Ej ale pomysl. Jak on mowi takie cos na GG, to nie wiadomo co bedzie robil na JB. @Kanter troszke zalosny jestes... skad mam CI kurwa wziac SCREENA Skoro on to mowil nie pisal ? Gdybys zalatwil tam HLTV To bym nie pisal tej Historii tylko dal demko... Pomysl Ty tez. Bo widze ze bronisz go jak wlasne dziecko i nie dopuszczasz ze mogł zrobic cos zlego... |
| |
| | #12 | |
|
| Odp: Podanie ementy Cytat:
Ja nikogo nie bronie, HLTV jest na JailBreaku jesli ci o niego chodzi. Cytuje kawalek: | |
| |
| | #13 |
|
Dobra jak bierzesz taką osobe na adma, Twoj problem, ja napisalem co sie dzialo z kandydatem na GG, jezeli nie bierzesz moich slow pod uwage, problem lezy po Twojej stronie, chcecie miec takiego czlowieka w zalodze, proszę bardzo. Wiece ze 3 glosy na nie i zawodnik odpada? Czy kanter sobie robi swoje jakies przekonania wewnetrzne. Odemnie masz nie, jeszcze 2 i wg. regulaminu odpadasz. Kanter jak bedziesz laskawy odpisac ze teraz tez nie mam racji, to proszę napisz jakis regulamin.
|
| |
| | #14 |
Ode mnie NIE... Powód? Ufam Rydelkowi |
| |
| | #15 | |
|
| Odp: Podanie ementy Cytat:
No niestety odrzucam podanie bo koledzy ranga rzadko co sie myla | |
| |