Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer 4fun 4FUN 91.203.133.202:27112 [S/NS] steam
Serwer JailBreak mod JailBreak 193.33.177.44:27036 [S/NS] steam
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 318  
Stare 01-09-10, 11:30   #1

ementy

Podanie ementy

Twój nick na serwerze:ementy
Twój STEAM ID:STEAM_0 : 0 : 33344424
Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban):Tylko 1 raz
Czy posiadasz admina na innych serwerach:posiadałem 2tygodnie temu na Cs-PROsiaczek.pl - Serwery CS :: Strona Główna
Ile masz lat:15
Znajomość AMXX [skala od 0-10] :8
Od kiedy grasz na serwerze:Od początku Wakacji
Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze:3-4h
Dlaczego właśnie Ty masz zostać adminem:Nic nie napisze niech admini mnie ocenia. (Myślę że się przydam)
Czy jesteś w stanie płacić składki co miesiąc:mogę przelew lub sms
Kontakt:8469775

Stare 01-09-10, 11:50   #3

As?!

Odp: Podanie ementy

Przydadza sie nowi admini, jesli nic mu nie bedzie odbijac ot jak najbardziej.

Stare 01-09-10, 11:58   #4

Hardy

niech będzie za

Stare 01-09-10, 12:41   #5

RydeL

Odemnie masz WIELKIE NIE !!! wwyzywales mnie dzisiaj na GG ze jestem je**nym ch**em i kamperem, je**ne zero i je**ny lamus. To sobie zapamietalem. Sory za slowa ale to jest dokladnie to co on powiedzial.

Stare 01-09-10, 12:57   #6

Cytat:
Zamieszczone przez RydeL Zobacz posta
Odemnie masz WIELKIE NIE !!! wwyzywales mnie dzisiaj na GG ze jestem je**nym ch**em i kamperem, je**ne zero i je**ny lamus. To sobie zapamietalem. Sory za slowa ale to jest dokladnie to co on powiedzial.
Screeny ?

Stare 01-09-10, 13:10   #7

RydeL

Screeny z micro ?...

Stare 01-09-10, 13:16   #8

ementy

widzisz Rydel to nie prawda.

Stare 01-09-10, 13:19   #9

Edoc

rydel kazdy ma dópie że cie na gg wyzywał. bo to zupełnie inne miejsce niż gg

Stare 01-09-10, 13:23   #10

Cytat:
Screeny z micro ?...
Tak z mikro...
Cytat:
...wyzywales mnie dzisiaj na GG ze jestem je**nym ch**em i kamperem, je**ne zero i je**ny lamus...

Stare 01-09-10, 13:23   #11

RydeL

Hahahaha. Ja pierdole. Ile Ty masz lat 15 ? Bedziesz mi kurwa wkrecal ze klamie ? Pomysl, po co bym pisal, ze tak do mnie mowiels, gdyby nie to to bym napisal Neutral albo tak. Weź sie kurwa ogarnij. Przed Chwilka na GG byla mapa jakas smieszna ( nie znam nazwy) powiedzialem Ci zebys wszedl na Forum zobaczyc co napisalem. Przyszedłes i wyjechales ze to " nie prawda" "powiem Kanterowi" i zebym milczal. Pomysl teraz logicznie. Nie widze Cie na servie ani razu. Widze Twoje podanie. To pisze Neutral - Ponieważ nie znam, a nie wymyslam sobie ze jestem na nie bo mnie wyzywales. Pomysl troszke. Mapa de westwood, gram sobie spokojnie i mowie Ci zebys sie troche ogarnął bo mowiles ze kazdego z kosy pojedziesz, jak Ci ktos dobil, "nobie co robisz" Jak Ci zwrocilem uwagę powiedziales zebym zamilczal. Powiedzialem jeszcze raz "ogarnij sie dziecko". Uciszyles sie na 5 sekund po czym jak Cie zabijalem powiedziales ze jestem "nobem". Odpowiedzialem Ci zebys sie zamknął to mi groziłes Julią. Ze pojdziesz po Julie i ze dostane bana. Wysmialem Cie i prowokowalem zebys zawołał Julie. I potem zacząłes mi "jechac" slowami ktore napisalem w 1 poscie. Wiec pomysl. Wymyslilem sobie to ? Moze pamietasz nick FX Neo Kubowski ?

@Edoc Ej ale pomysl. Jak on mowi takie cos na GG, to nie wiadomo co bedzie robil na JB.
@Kanter troszke zalosny jestes... skad mam CI kurwa wziac SCREENA Skoro on to mowil nie pisal ? Gdybys zalatwil tam HLTV To bym nie pisal tej Historii tylko dal demko... Pomysl Ty tez. Bo widze ze bronisz go jak wlasne dziecko i nie dopuszczasz ze mogł zrobic cos zlego...

Stare 01-09-10, 13:58   #12

Cytat:
@Kanter troszke zalosny jestes... skad mam CI kurwa wziac SCREENA Skoro on to mowil nie pisal ? Gdybys zalatwil tam HLTV To bym nie pisal tej Historii tylko dal demko... Pomysl Ty tez. Bo widze ze bronisz go jak wlasne dziecko i nie dopuszczasz ze mogł zrobic cos zlego...
Zalosny to ty jestes, przeczytaj swoj pierwszy post w tym temacie.
Ja nikogo nie bronie, HLTV jest na JailBreaku jesli ci o niego chodzi.
Cytuje kawalek:
Cytat:
...wyzywales mnie dzisiaj na GG ze jestem je**nym ch**em i kamperem, je**ne zero i je**ny lamus...

Stare 01-09-10, 14:08   #13

RydeL

Dobra jak bierzesz taką osobe na adma, Twoj problem, ja napisalem co sie dzialo z kandydatem na GG, jezeli nie bierzesz moich slow pod uwage, problem lezy po Twojej stronie, chcecie miec takiego czlowieka w zalodze, proszę bardzo. Wiece ze 3 glosy na nie i zawodnik odpada? Czy kanter sobie robi swoje jakies przekonania wewnetrzne. Odemnie masz nie, jeszcze 2 i wg. regulaminu odpadasz. Kanter jak bedziesz laskawy odpisac ze teraz tez nie mam racji, to proszę napisz jakis regulamin.

Stare 01-09-10, 14:09   #14

Globek

Ode mnie NIE...
Powód? Ufam Rydelkowi

Stare 01-09-10, 14:12   #15

Cytat:
Dobra jak bierzesz taką osobe na adma, Twoj problem, ja napisalem co sie dzialo z kandydatem na GG, jezeli nie bierzesz moich slow pod uwage, problem lezy po Twojej stronie, chcecie miec takiego czlowieka w zalodze, proszę bardzo. Wiece ze 3 glosy na nie i zawodnik odpada? Czy kanter sobie robi swoje jakies przekonania wewnetrzne. Odemnie masz nie, jeszcze 2 i wg. regulaminu odpadasz. Kanter jak bedziesz laskawy odpisac ze teraz tez nie mam racji, to proszę napisz jakis regulamin.
No musze napisac regulamin, ale wiesz chcialem jakis dowodow ale ok - wierze ci.
No niestety odrzucam podanie bo koledzy ranga rzadko co sie myla

Tagi
ementy, podanie