| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| GucioX admin
Witam. Chciałbym złożyć podanie o admina, tak więc: Nick: GucioX (8699502) Steam_ID: 0:1:17496306 Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 7 Na jakich serwerach mam adma?: Na żadnym z waszych. Na jakich serwerach miałem adma?: Na żadnym z waszych. Dlaczego ja?: Dajcie na poczatek kilka flag, a po co najmniej 2 dniach już nie usłyszycie pisku dzieciaków (nie chodzi o ban ale wystarczy nauczyć) Ile dziennie grasz na serwerze?: Czasami do 3h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): Zastanowię się. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: GucioX admin
Na nie , powod ? "Skladki : Zastanowie sie" Chyba sobie kpisz hahahahahah ! "Dlaczego ja" mozesz cos BARDZIEJ INTELIGENTNEGO NAPISAC ?
|
| |
| | #3 |
|
Zastanow sie ze skladkami.
|
| |
| | #4 |
|
Ty.. adminów jest co najmniej 3 którzy gówno robią tak więc nie wiem o co ci chodzi. Mam płacić składki na ffa? Nie raczej to odpada. Dlaczego ja? 50% mniej cheaterów i 80% mniej pisków na servie, bo jak wchodze to zazwyczaj z 3 drze pape i nie da się grać. Z tymi składkami.. Jak się coś rozkręci to mogę ale na początku raczej nie. |
| |
| | #5 |
|
Gucio, widziales co sie stalo jak dalem 1 typkowi perma za piski i wyzwiska admina. 2 dni placzu bylo, ale widac zadzialalo, trzeba miec troszke cierpliwosci. Haxow mniej... Hmmm. Radek musisz pomyslec nad wgraniem ESP admin Bo czasami ciezko jest Gucio. Jak wplacisz pinioszki to odemnie masz Tak.
|
| |
| | #6 |
|
Na nie , On dobrze wie dlaczego. Według mnie podanie już spalone, bo osoby które mają admina na war3 i grają na serwerze już się wypowiedziały, czekamy tylko na Julke |
| |
| | #7 | |
| Odp: GucioX admin Cytat:
Na nie, odstajesz kultura od tego, co powinien prezentowac admin. | |
| |
| | #8 |
|
Jestem na wielkie TAK. u mnie to rzadkość by głosować za kimś, a jednak dobrze byłoby go mieć w teamie adminów ![]() Trzeba się zaopiekować serwerem, a on to potrafi ![]() As?! kulturą? jak ty na war3 nie grasz to co sie kurka wypowiadasz. |
| |
| | #9 |
Jak Grochu na tak to ja tez ZA nawet pomimo skladek na proby dac mini admina jak kiedys , 1szy raz chyba widze na TAK od Grocha ;o
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
Ja nie mam zbyt duzo do powiedzenia ,ale chce wrocic fakt ze ten kolega figuruje na bl . Oto link Blacklisted - Trwa głosowanie - GucioX [Z] 0:1:17496306 |
| |
| | #11 |
|
To jest ostatnio najważniejsza sprawa na bl'u, ponieważ zbanowali mnie na 1on1 gdzie o demku mogą sobie mówić to co widać. Czekam i mam nadzieje, że mnie odbanuja, bo nigdy nie grałem na wspomagaczach. lol. pzdr
|
| |
| | #12 |
| Odp: GucioX admin |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
HAHAHHAHA a grochu sam go na BLa wrzuciłeś ![]() btw; już widzę po gadce na forum że nieokrzesany. neutral bo nie znam |
| |
| | #14 |
| Wiek: 25
Jeszcze 1 Nie i po podaniu. Tak więc będę za Neutralem |
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
Będę za, kojarzę coś nick, ale dobrze nie pamiętam. |
| |
| Tagi |