| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| admin Nagato
Nick w grze:Nagato Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:0:34141341 Wiek:15 Znajomość konsoli AmxModMenu: 8 Na jakich serwerach mam admina?: teraz na zadnym Na jakich serwerach miałem admina?:cs-bosman,ultra servers. Dlaczego ja?:Od ostatniego podania zmienilem sie i to bardzo prosze o jedna jedyna szanse zmienie sie jeszcze bardziej w tym : bede pisal bardzo poprawnie,bede stosowal sie do regolaminu co do slowa,i nieprzeklinal , gdy dostane admina (mam male szanse) zrobie to wysztko i wiecej nawet za 1 bland w grze czy na naszym Forum chodzi o pisanie zdeimiecie mi admina jak go dostane oczywiscie Ile dziennie grasz na serwerze?:wakacje 6-8h rok szkolny 3-5 Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): tak bede |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: admin Nagato
BUHAHAHAHAHAHAHAHHA dobra posmialismy sie... Nie jest juz full i kolejny dzieciak w skladzie nie potrzebny ...
|
| |
| | #3 |
|
Na nie , czlolwieku jak ty nawet podstaw ortografi nie znasz.
|
| |
| | #4 |
|
Ale, się poprawię.
|
| |
| | #5 |
na nie ... Ostatnio miales 14 lat teraz masz 15? Jak dla mnie dalej masz 11-12 lat do poki nie zobacze dowodow to tak bede twierdzic , bo piszesz jak kaleka i tak samo sie wyrazasz jak 10 latek :|
|
| |
| | #6 |
|
Skończyłem 15 lat kilka dni temu.
|
| |
| | #7 |
Ogolnie jestem zdania takiego jak nagato w avku ^>^ do klozeta