| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| bany
Mam pomysł aby dawać mini bany na np 5 minut za ortografię. To jest przerażające jak dzieci wchodzą i piszą jak uRZywać skilla, ktury to muwił itp.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: bany
To nie patrz ... . Nic nie poradzisz że są dopiero przedszkole/ podstawówka i nie znają pisowni poprawnej. I co to kur** za pomysł poroniony lol
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: bany cs od 16 i może by się zmniejszyło grono graczy 10 lat itp
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
ale my sie nie chcemy pozbyc graczy z powodu glupiej propozycji jakiegos AdiQ'a ... najwyzej nie bd pisac i sie odzywac i tyle omg... tak Cie kole po oczach ich ortografia ? My sie po prostu z nich smiejemy |
| |
| | #5 |
|
Black z twojej wypowiedzi wynika ze nie przeszkadza Ci ze na serwerze graja dzieci ktore caly czas denerwuja starszych graczy i dostaja co mape gagi. Jestem za banowaniem takich dzieci bo cs od 16+
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
yyyyy , jakbys nie zauwazyl tu jest mowa o ortografii dzieciakow... a o ile pamietam , Ty nawalasz tyle bykow w pisownii ze to szok =o
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Hmm Gdyby dzieci poniżej 16 lat nie mogły grać w csa by nie grała pewnie połowa osób (co teraz gra)bynajmniej tak mi się wydaje. To samo się liczy innych gier jak by nie grały osoby ze względu an znaczek pegi to by tracili kupe kasy.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
pomysł odrzucony.
|
| |
| Tagi |
| bany |