| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Sloty
Hejka mam pewien pomysł dotyczący slotów by na DiabloMod powiększyc o te 3-4 sloty a na FFA z zmniejszyć właśnie o te 3-4 gdyż na FFA gra mniej ludzi niż na Diablo a wydaje mi się , że te 16 slotów to jest zbyt mało bo serwer ciągle jest pełen i ciężko jest wejść itp . Ewentualnie jeszcze zrobic 1-2 sloty dla adminów gdyż powiedzmy że jest jakiś cheater a nie ma admina to wtedy ktoś musi wyjść by admin mógł wejść. Pozdrawiam Ps.Proszę o poważne rozpatrzenie :) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Sloty
tego samego pragniemy na pokemodzie a z ffa nie będziemy nic zabierać slotów bo chłopaki sami sobie zebrali kasę na sloty ![]() z resztą temat bezskutecznie poruszany ze 3x na forum :( |
| |
| | #3 |
no tak ale na poke gra chyba mniej graczy niż na diablo a chociaż ten 1 slot dla admina by się przydał
|
| |
| | #4 |
mniej tylko nocnymi porami tak to jest tyle samo.
|
| |
| | #5 |
no to po 1 slocie na diablo i poke ale wiesz chodzi o to by był ten dla adma na wszelki wypadek ;
|
| |
| | #6 |
wiem o co chodzi radeon nawet zatwierdził że tu i tu dodamy po 2 sloty w tym 1 dla admina ale nie wiem czemu nie ma ;D z resztą zerknij w dział dla adminów, mój temat |
| |
| | #7 |
no wiem ale by było lepiej bo co to jest 16 slotów xD
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
jeden jebany slot dla admina by sie przydal . Nie bede mowil ze Radeon by mogl to zrobic i byloby to mocno przydatne . W OGOLE NIE PROSZE RADEONA ZEBY TO ZROBIL .
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
FFA się rozkręci w końcu... Reklama na forach jest robiona, zapraszamy ludzi ze steam, etc. Więc od slotów FFA wara |
| |
| | #10 |
Globek człowiek FFA Niech ci będzie że "wara od FFA" ale my też chcemy sloty |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
FFA ma osobne konto. Z pozostałymi serverami wiąże je tylko forum. Na jednym koncie jest Poke, Diablo i DR. |
| |
| | #12 |
ja już raz pisałem o slotach i temat utkwił w miejscu mam nadzieje, że w końcu coś ruszy ale i tak chyba najważniejszy jest ten 1 slot dla admina ;D
|
| |
| | #13 |
No spoko Ale wiesz każdy by chciał więcej slotów na Diablo jak i na Poke czy DR |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Z tym że nie wiadomo jak bedzie z tymi + slotami. Bo jesli maja byc lagi jak kiedys to ja kurwa dziekuje .
|
| |
| | #15 |
|
No slot dla adma musi być. I zwiększyć sloty na diablo to na początek ja widze go non stop pełny. Przydało by się już te klasy dodać |
| |
| Tagi |
| sloty |