| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Paladyn Witam. Jest sprawa, otóż mam palka na 70+ lvl i bije mnie taki 20 w zwarciu.... Nie wiem czy się klasa zbugowała czy co, ale prosiłbym o to by zwiększyć odbijanie kul przez palka jak i ładowanie się pocisku, bo można tylko 1 naładować. Mefisto jest najsilniejszą klasą z tytanem i można by palka podkręcić. Dziękówka :P |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Paladyn
Mądry kolega jestem za paladyn jest za slaby majac 100 inteligecji mam 4 skoki a na normalych serwerach mam ich 10+ 10 inteligecji 1 skok a pozatym normalnie laduje sie 6 pociskow a nie 1
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
hmmm nie powiedziałbym ze tytan jest mocna postacią w porównaniu do mefisto nie ma tyle pancerza i nie ma odnowy magazynku po zabiciu kogoś, ale do rzeczy niech Ci będzie z tym palkiem może by zrobić tak aby mógł załadować tyle pocisków ile barbarzyńca może odbić czyli 3 a co do skoków 5 by stykało bo na małych mapach typu fy_ było by to uciążliwe gdyby miał kamień albo coś z tego typu itemów to tyle ode mnie :P Ps. adn ładowaro jedna mam nadzieje, że nie będziesz przesadzać xD |
| |
| | #4 |
@macmar321 Powiem ci ze tu ogolnie postacie sa za slabe niektore w porownaniu z innymi diablomodami |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
fajna sprawa tylko ty chcesz tego samego co ja dla zabójcy :P bo mam tylko 200 hp itp ..
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
no to ja też chce coś dla barby |
| |
| | #7 |
no i teraz się zacznie że każdy coś chce |
| |
| | #8 |
|
załóżcie temat i tam piszcie, któe klasy wzmocnić trzeba.
|
| |
| | #9 |
| Odp: Paladyn |
| |
| Tagi |
| paladyn |