| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Skarga na HjkL'
Name admina : HjkL' Kto składa skargę: | GROM |*Jestem $najperem Opis skargi: Hjkl' zbanował mnie za nic, mianowicie mój przyjaciel | GROM |*Jestem Hardkorem blokował wyjście dla zombie (ja byłe zombie) A nasz "Pan admin" zbanował mnie, a nie jego.Może to przez nie uwagę ale admini powinni czytać wszystko co piszą gracze i dokładnie patrzeć co robią. Dowody (Demko/SS): [AMXBANS] Zostales zbanowany przez HjkL` [AMXBANS] Zostalo Ci 3 hours , 54 minutes and 42 seconds do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : | GROM |*Jestem $najperem [AMXBANS] Przyczyna : ' zablokowales wyjscie zoombie ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.volta-sq.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 24707571 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 83.10.81.74 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz console |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Skarga na HjkL'
Bany poniżej 24 nierozpatrywane. Macie podobne nicki, a admin też człowiek i myli się. |
| |
| | #3 |
Admin powinien wszystko dokładnie czytać !
|
| |
| | #4 |
Ty mi nie mow, co admin powinien a co nie! Pomylil sie, trudno, zdarza sie.
|
| |
| | #5 |
|
To ja myślę że to powinna być prośba o unbana a nie skarga bo tak jak powiedziała Julja bany poniżej 24h nierozpatrywane.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Dalsza dyskusja będzie bezsensowna. Zamykam. |
| |
| Tagi |
| hjkl, skarga |