| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Edoc 2
Data:08.09.2010 Name Admina: Master Kto składa Skargę: Faith Opis skargi: Perm za ' crosshairhack ' Dowody (Demko/SS): ---- [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin MaStEEER. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : unknown_STEAM_0 : 1 : 27304105 [AMXBANS] Reason : ' crosshairhack ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27304105 ' [AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 1 : 27304105 ' [AMXBANS] ====================================== Dostałem perma za nijakiego ' crosshairhack ' nie mam bladego pojęcie co to kurw* jest ale ok. Jedynie z tego co wiem Master sugeruje się moimi ss gdzie jest celownik w awp. W roli wyjaśnienia nie mam żadnego hacka tylko podmieniony model awp więc nie rozumiem dlaczego mam tego bana. Oraz po przeanalizowaniu regulaminu (po raz któryś) doszedłem do wniosku że za podmienianie modelu nie ma bana. Jest jedynie 10 pkt o zabronieniu używania czitów. Jako że edoc robi samowolkę na forum i zamyka niewyjaśnione sprawy zakładam kolejny temet. Niech do Ciebie edoczku dotrze że za to nie ma bana i nie próbuj tego tematu zamykać. Jeżeli w regulaminie znajdziesz cokolwiek co mówi o tym że nie mogę zmienić modeli ban będzie słuszny. Regulamin mam na myśli do tej chwili. I czekam na UB bo dzisiaj dostałem już drugiego bana za free wcześniej za gamme której także nie ma w regulaminie a teraz za jakieś hacki na celownik czego nie ma w regulaminie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Edoc 2
a co im zrobisz jak Ci nie zdejma <lol2> takie pytanie Edoc jest prawie jak H@ Poke wiec ;d
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Oczywiście że podmianki modeli broni nie są zabronione gdyż to tylko wygląd, ale mówimy tu o podmiance która ma gratisowo celownik w awp bez przybliżenia co jest karygodne i dla mnie to jest takie samo oszukiwanie w grze jak kolorowe modele ludzi czy software stąd po kilku dyskusjach ban na 2 tygodnie pod powodem crosshair hack'a bo tak mogę śmiało to nazwać ( mało haxów jest w których masz celownik w każdej broni? ) z resztą skąd mogę wiedzieć że nie używasz takeigo hacka i sobie bindujesz co nieco ? Mam gdzieś twoje śmiechowe wymówki jak wiesz regulamin jest zawsze ciągle dobudowywany i nie wątpie że może się tam znaleźć wpis o takich bardzo ułatwiających gre podmiankach. Aha i nie zwracaj się do mnie edoczku bo nie jesteśmy koleżkami ani nie mówie do ciebie faithciku. ps. Twoja skarga tyczy się tylko i wyłącznie mnie, bo to ja kazałem zbanować bo nie mogłem wejść akurat na serwer a Masteeer był pod ręką. |
| |
| | #4 |
Więc niech się ogarnie. A co ja mam wam zrobić lol? Za grożby karalne nie mam zamiaru iść do paki lub poprawczaka. Pozatym nad nim są czerwoni którzy mają większą władzę niż on. Oraz każdego obowiązuje regulamin i edoc nie jest wyjątkiem. W związku z czym nie powinienem mieć żadnego bana i koniec tematu lol. To jest model i to czy on mi ułatwia czy nie nie ma znaczenia. Model to model i koniec. W regulaminie nic o tym nie ma do tej chwili więc obowiązywał mnie regulamin obecny nie ten który sobie teraz przedytujesz i będzie w nim zawarte że nie można podmieniać w jaki kolwiek sposób modeli. Nie mam żadnego programu typu ecc odpalonego podczas gry więc nie jest to żaden jak ty to mówisz "crosshair hack" więc nie mów mi o jakiś czitach proszę. I na twoje życzene będę mówił edoc |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
a dlaczego masz byc lepszy od innych? po pierwsze w reg jest oszukiwanie jest zabronione w nawiasie jest cheats to raz wiec oszukujesz gre bo majac takiego pokemona powinienes grac z takim ekranem jaki on powoduje a nie go sobie programikiem zmieniac wiec oszukujesz gre 2 zmieniasz model zeby miec latwiej zapewne celowo go zmieniles aby miec ten celownik to drugie oszustwo oszukujesz ulatwiajac sobie gre celownikiem ktorego inni nie maja ciesz sie ze masz skrocony na 2 tyg bo osobiscie bym nie popuscil i perma wywalil i nawet nie patrzyl na twoj jak to do edoca pisales "buahahahahah PLACZ!" teraz Ty placzesz i sie tlumacz
|
| |
| | #6 |
NIE MA wzmianki o podmienianiu modeli, czy to kurw* takie trudne do zrozumienie? ub i tyle lol. Nie ma w regulaminie nie wiem o czym wy chcecie ze mną dyskutować. Najlepiej to edoca ogarnijcie za zniewagę admina volty lol + nieznajomość regulaminu. Czekam na czerwonych wypowiedź bo bezsensowna gadka z wami .
|
| |
| | #7 |
|
Jesteś durniem i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem... Przeczytaj wypowiedź edoca jeszcze z 3 razy i odpisz znowu. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Ty sie nie potrzebnie klocisz... bo takie celowniczki sa zabronione , a modele to typ oszukiwania , bardziej widac np. gengara 260 lvl niz na normalnych modelach , wiec oszukiwac = cheating . Ogarnijcie sie juz wszyscy bo jak dzieci sie zachowujecie , klotnie , klotnie i jeden wielki zgrzyt zebow... stary no lifer Black umarl , wrocil Zibuch :P
|
| |
| | #9 |
Nie wiem jak można znieważyć człowieka który nie potrafi nawiązać kulturalnej i normalnej rozmowy aleeee ok. A co najzabawniejsze ban to nie zniewaga. Regulamin rzecz względna, nie zawsze wszystko w nim jest i nigdy nie jest idealny a często jest potrzeba dodać coś do niego. Z resztą ta podmianka podchodzi pod cheat's czyli oszukiwanie. Skoro czekasz na wypowiedź czerwonych to zamykam ten temat jak i zamknąłem tamten aby tylko oni mogli się wypowiadać, ale jesteś zbyt inteligentny aby to zrozumieć i robisz nowy temat...
|
| |
| | #10 |
To po kolei. Podmianki modeli, zależnie od tego, na jakie, jest bez dwóch zdań traktowane jako wspomagacz. A celownik w AWP.... to już nie jest podmianka, to wyraźne oszukiwanie. AWP nie ma mieć celownika i tyle! Dołóż sobie do tego skrypt na automatyczne przeładowanie + zbinduj norecoila i jesteś czołg nie gracz. Tyle ode mnie, dziękuję dobranoc. A gamma wg. mnie jest równie dużym oszukiwaniem; aczkolwiek dopuszczona w niektórych ligach na serwerach jak war3, diablo, poke jest wyraźnym ułatwieniem rozgrywki. |
| |
| Tagi |
| edoc |