| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #61 |
|
| Odp: Kilka spraw.
Jest już naprawione od wczoraj |
| |
| | #62 |
| Wiek: 21
Można wtedy zablokować, opóźnić wpisanie /klasa, chociaż przez rozgrzewkę ? Zwiększone hp u maga i necro działa. Teraz ostatnio coś 'jerycho' 1/1 z noża nie działa na Ninjy ?!?! |
| |
| | #63 |
|
Proszę bardzo! Dodałem plugin, który blokuje wpisywanie /klasa przez pierwsze 60sekund, w przypadku wpisania dostajemy informacje za ile będzie dostępna |
| |
| | #64 |
| Wiek: 20
mam wrażenie, że to nie działa bo owszem pokazuje za ile będzie można wybrać klasę ale po jakiś 20 sekundach od wpisania wyskakuje być może dlatego, że na serwerze było max 10 osób
|
| |
| | #65 |
Można by skrócić ten czas na granaty. Na flesh i smog w ogóle zlikwidować, a na He krócić do 10 sec. blokada /klasa działa przez rozgrzewkę. |
| |
| | #66 |
|
o 5 sek to się nawet nie opłaca skracać.... Skrócić czas w HE na 5sek. Starczy czasu by się rozsypać na mapach FY. A jak się gra na normalnych to w ogóle się nie opłaca z tym HE ganiać, bo nie zdążysz go nawet wyjebać. |
| |
| | #67 |
|
Czasy skrócone!
|
| |
| | #68 |
Dzięki za skrócenie. Ale mała pomyłka, bo Flesh ma 5sec blokadę a HE nie ma :P A ta blokada /klasa działa czasami, jak ten bot na DR, co 2 mapę, czy jakoś tak :(. |
| |
| | #69 |
właśnie he ma blokadę na 1 sek ;D i to na buzzkill'u zrobiło się denerwujące jak spam tymi granatami leciał
|
| |
| | #70 |
1. Dalej nie ma blokady na he na 5 sek 2. Coś sie dzieje z hltv bo cały czas wchodzi i wychodzi |
| |
| | #71 |
|
Już HE powinny działać.
|
| |
| | #72 |
blokada dziala na flesza a nie na he
|
| |
| | #73 |
|
A co z klasami? Denerwuje mnie, bo kurda ani razu od 3 dni nie wskakuje mi lvl. Mam 1lvl i 0xp. Musze zmienic kilka razy postac i dopiero dziala...
|
| |
| | #74 |
|
Lagi bazy... Nic na ten problem poradzić nie możemy...
|
| |
| | #75 |
| Wiek: 25
jak ci wyskoczy klasa to nie wybieraj odrazu poczekaj z 20sek i powinno być dobrze mi tak za kazdym razem wchodzi |
| |
| Tagi |
| spraw |