| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Co wolicie starą ilość expa czy nową? | |||
| Starą | | 8 | 47.06% |
| Nową | | 9 | 52.94% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
|
| Co do zmian...
Chciałbym tu zrobić małą ankietę związaną ze zmianami na pokemodzie. Myślę, że większości osób nie podoba się zmniejszona ilość expa więc robię ankietę. Jeżeli większość będzie za starym levelowaniem to chciałbym aby admini wzięli to pod uwagę, a jeśli nie to ok ... |
| |
| | #2 |
|
|
Seele napisałeś, że większa ilość expa przyciągnie ludzi (nie wiem w jaki sposób), ja jednak mam wrażenie, że będzie inaczej i starzy grace odejdą z serwera a nowych odstraszy wolny exp . Odechciało mi się grać, pewnie nie tylko mi...
|
| |
| | #3 |
|
|
Zwiększony raptem o 1.5x...
|
| |
| | #4 |
|
|
Jak ma to już tak zostać to trzeba to trochę dopracować 92-97 idzie bardzo szybko a 97-99 jest ponad 5k ;D
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
|
rzeczywiście, drastyczna zmiana, 9k więcej trzeba dostukać..... grochu chciał 100k |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
|
aj tam dobrze było tak jak było wcześniej |
| |
| | #7 |
|
|
Mi to obojętnie... wczesniej mialem wszystkie poki 99 teraz mam troszke mniej ;d Czy tak czy siak gralbym nimi, a teraz wbije przynajmniej pokerank ;p Jednak 24k mogloby zostac... poczatkujacym latwiej bedzie
|
| |
| | #8 |
|
|
Jak nie jest taka drastyczne, to po co była:P, mówisz ze 99k expa, które muszę wbić to mało jedyne 3 pokemony na 99 z nowym expem i 4 ze starym 5min |
| |
| | #9 |
|
|
Niech zostanie i tyle, niektóre zmiany trzeba wprowadzać |
| |
| | #10 |
|
|
NO wszystko ustalone temat do zamknięcia |
| |
| | #11 |
|
|
No nie wiem czy to na dobre wyszło... Teraz na poke są 3 osoby... Jeszcze kilka dni temu o tej porze serwer był prawie pełny... Chcieliście zmian... |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
|
potwierdzam to dziś widziałem max 6 os na serwie |
| |
| | #13 |
|
|
To co może jakieś zmiany powrotne??? Czy chcecie jeszcze poczekać??? Tylko nie czekajcie dotąd aż serwer się całkiem rozpadnie... |
| |
| | #14 |
|
|
No troche to biednie wyszlo... Miało zachęcić do grania nowych graczy a wyszła lipa. Jak jest tyle ludzi to trudniej expić nowym niż jak był stary exp :/
|
| |
| | #15 |
|
|
to prawda, ja głosuję za tym aby stary exp powrocił Seele zwracam się z prośbą o przywrócenie starego expa Swoją prośbą motywuję tym że wiekszosc graczy odeszła z serwera, ponieważ nie podbały im się zmiany (tak samo jak i mi) a nowi gracze nie akceptują tego pomysłu Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby RiverS |
| |
| Tagi |
| zmian |