| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Od kogo ban??
Witam! Wchodzę dziś na server i widzę informacje o tym, że jestem zbanowany i mam sprawdzić konsolę. A więc sprawdzam ją: ================================================== === [VOLTA] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [VOLTA] Powod: Cheat! [VOLTA] Mozesz odwolac sie na www.volta-sq.pl ! [VOLTA] Twoje SteamID : STEAM_0:0:30548701 ! [VOLTA] Twoje IP : 83.238.65.164:6457 ============================================== Hmmm? Cheat? Jak widać wyżej mam steam i gram czysto, a o ile wiem NIE WOLNO banować bez zgody H@ serva bądź nagrania 5-rundowego demka. Proszę o wyjaśnienie tej sprawy... |
| |
| | #2 |
| Odp: Od kogo ban??
Znam go z Reala (kumpel ze szkoły). Czekamy na admina, który dał tego BEZPODSTAWNEGO bana! Myślę, że zostaną z tego wyciągnięte konsekwencje... |
| |
| | #3 |
|
pewnie Jogas zerowiec, albo jakies inne dziecko co mysli ze kazdy kto go zabije ma WH, Globek wez adma tym malym szkutom a nie bedzie problemow.
|
| |
| | #4 |
Żal Tak samo poncki na GG ![]() A nie ma w paragonie od kogo ban? |
| |
| | #5 |
Witam. Wiem że to dziwne ze nie ma od kogo ale takie coś mam w konsoli. Rydel a co do tego co napisałeś to nie wiem czy to Jogas możliwe ze nie miał już wtedy adma. Fajnie by było jakby się ta sprawa wyjaśniła. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 9
Ja to myślałem ,że to Rydel go zbanował ale dobra. Jeszcze poczekajmy na Pff co on napisze.
|
| |
| | #7 |
Pff nie ma konta na tym forum ;DTrzeba go spytać na servie.... |
| |
| | #8 |
|
No to brawo Globek, bo mówiłem by każdy admin był na forum...
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
unban do czasu pokazanai dema lub wypowiedzi admina czysto gral zawsze ;o |
| |
| | #10 |
No to niech ktoś odbanuje ;D Bo narazie nikt nie potrafi? lol? o.0 |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
no właśnie lol, odbanowałem go na wszystkie możliwe sposoby i nic o.O
|
| |
| | #12 |
Taa ja nawet odbanowywałem przez FTP i chooja ![]() CO najdziwniejsze? Radek też nie odbanowal? o.0 |
| |
| | #13 |
|
Moze bana na IP dostał jak np próbował wpisać rcon? To sie zapisuje w osobnym pliku i trzeba po prostu go wyedytować.
|
| |
| | #14 |
W jakim może powiedz |
| |
| | #15 |
|
W jakim niestety nie pamiętam, ale jak ktoś z rconem wejdzie na serwer to komenda "rcon removeip ip_zbanowanego" powinna pomóc.
|
| |
| Tagi |
| banzz, kogo |