| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Gengar
No więc panowie coś trzeba zrobić z tym pokemonem. Nikt nie lubi tego pokemona (nie licząc właścicieli). Jest niewidzialny od 200 lvl a Raku powiedział że tego się nie da zmienić (jakiś bug czy coś). Tak więc... jakieś propozycje? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Gengar
Zacznij grać gengarem ;D Walka niewidzialnych ;D |
| |
| | #3 |
|
Niewidzialny całkowicie? Jak dla mnie delete/naprawa od zaraz...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Gengar jest całkowicie niewidzialny. A item który ma niby pokazywać pokemony duchy tak naprawde gówno daje. Niedość, że ma jakiś spóźniony zapłon to jeszcze pokazuje tylko pasek.
|
| |
| | #5 |
|
Nie jest całkowicie niewidzialny widać mu nogi ja jakoś widzę frosta jak biegnę gengarem bez silpa
|
| |
| | #6 |
|
To jest dziwne , widac nogi tylko. Niebede ustawiac niczego , alel ustawia jego skill , ze bedzie co pare sekund sie tylko uzywal.
|
| |
| | #7 |
|
dla tych co nie widza proponuje pograć w sourca na wc modzie tam u kilkunastu klas tylko bron widać a jeszcze inne są robakami albo piłkami wiec se tam poskilujcie
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
nogi widać ale na jasnych mapach bo wtedy cień widać a na ciemnych mapach to już kaplica proponuje vote za skasowaniem gengara lub przeciw jeżeli go skasujemy to ci co je maja niech zrobią ss expa i raku by im dal na innego poka |
| |
| | #9 |
|
jak już było mówione u gengara widać nogi od 200 lvl. Uważam, że silph jest słaby ale da sie zabić gengara. Wiem, że da sie ulepszyć silpha aby było widać zarysy postaci niewidzialnej a nie tylko kreski. Uważam że najlepsze było by ulepszenie silpha a nie usuwanie gengara.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Ja powiem tak, skoro nawet widać jego cień, to da to gówno. Ponieważ gracz + gengar będzie miał normalnie hp (nie jak na np diablo modzie stalker, że maks niewidzialność + 5hp) i będzie wtedy ( w sumie jest) nie do pokonania. Może na bliskie odl ale dalekie? Tylko bym celował na hs i bił.
|
| |
| | #11 |
|
Ze skasowaniem i tym wszystkim duzo roboty , wczoraj dalem jakos czas uzycia skilla na 10s , czyli np. jest 5s niewidzialny potem pare s widzialny itd.
|
| |
| | #12 |
|
JA PROSZĘ O ZMIEJSZENIE CZASU OCZEKIWANIA SKILLA GENGARA DO 1 SEC LUB ZOSTAWIć JAK BYŁO JA MAM GENGARA NA 270 LVL I PARASECTA 117 I MI SIE SKILL LADUJE 2 SEC TO TROCHę ZA DUŻO JAK NA POKEMONA DUCHA pozdrawiam fROST p.s tylko ja jestem 1 sec nie widzialny a około 3 sec widzialny |
| |
| | #13 |
|
Raku gz dla ciebie poka rozwaliłeś gz jeszcze raz
|
| |
| | #14 |
|
Zamykam gengar dopiero bedzie lepszy dla graczy na 500lvlu + z growth.
|
| |
| Tagi |
| gengar |