| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Poszukiwany 2 H@
W ciagu 2mc planuje znalesc 2 H@ do base buildera. Dostanie on:
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Poszukiwany 2 H@
Ja moge HeadAdminem zostac |
| |
| | #3 |
|
Wiek: 16 lat to co tu robisz? Nie możesz być H@ serwera:O oczekujesz od kogoś czegoś czego sam nie masz buahahahahaha |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
@ Rolniczek chcialem to napisac : X |
| |
| | #5 |
|
Ahhahahhah wiek 16 to chyba raku sam musisz odejść
|
| |
| | #6 |
|
Tak ale 2 H@ powinienen byc starszy ![]() Jakos tu nie widzialem osob ponizej 16 lat co by dobrze amxx'a ogarnialy , ludzie nie wiedza niektorzy nawet do czego jest sma i amxx plik. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Ahah 16... tak poza tym, to potrzebujesz aż 3 H@? Ty + 2 osoby? ... Pisz poprawnie po polsku. "Poszukiwany drugi H@" no, chyba, że szukasz dwóch. |
| |
| | #8 |
|
Narazie 2 osoby sa wziete pod uwage: cieusz i paradox.
|
| |
| | #9 |
|
Prawdopodbnie zostanie nim paradox , narazie ma mozliwosc moderaowania dzialu PS: Dziwnie to napisalem |
| |
| | #10 |
|
Jestem za Paradoxem !! Widać, że ogarnia amx i na pewno będzie lepszym H@ niż cieusz :P Po pierwsze starszy, po drugie lepszy xP
|
| |
| | #11 |
|
Cieusz nie ma H@ A pradox nie ogarnia amxx'a dlatego bedzie dostawal zadania do przetestowania sie. |
| |
| | #12 |
|
ja tylko mówie jak to wygląda z punktu gracza i nie mam problemów z dogadaniem się z nim jak sie pytam o jakąś komendę lub coś w tym rodzaju to się nie zastanawia tylko podaje to wyjaśnij mi czy każdy admin może zmieniać ustawienia na serwerze ? (np.grawitacje?)
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
Nichu mu chodzi o amxx'a : ) Czyli coś zupełnie innego A nie o komendy w consoli typu amx_ban Amxx'a to jest "chyba" plugin właśnie do banowania i ustawienia serwera ( jakieś pluginy wgrać np. traile , czy też mody jak np właśnie bb. ) Chyba każdy admin ma flage cvrarów , chociaż nie jestem pewien . Może zmienić , ale nie powinien , tzn. ma do tego dostęp , lecz nie może tego zmienić dla własnych korzyści ani dla nikogo innego. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Jak dla mnie Paradox to swietna kandydatura, jestem za. ![]() Jorgi na prezydenta! :] Nie przesadzaj ; ) Chociaż kto wie czy intelektualnie bym nie przewyższył teraźniejszego prezydenta O poprzednich nawet nie wspomnę ; ) |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
jestem za Paradoxem a co do Amxx to nie jest takie ciężkie :d miałem kiedy 2 własne siecie serwerów i sam ogarniałem serwery to tylko tak strasznie wygląda a tak naprawde większość ustawia sie w hmm max 5 w plikach |
| |
|
| Tagi |
| poszukiwany |