| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Odp: Nowe skille
Od dzisiaj zaczelismy prace nad nowymi skillami ![]() Narazie ja tylko robie , ale mysle ze niedlugo mi pomoze zenek , radeon czy mroczny. Udalo mi sie zrobic narazie jednego skilla
![]() Dodane po 19 minuty: Zrobiony kolejny skill , niewidzialnosc zostaje zredukowana z 255 do 120 caly czas bez naciskania pokeskilla (kod od radeona) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
120 widzialnosci - BARDZO DUZO :x przy redukcji do 40 tez widac :x
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
nie sugeruj drugiego diablo black ... znowu byłoby milion ciot na niewidzialności pochowanych ...
|
| |
| | #4 |
Nie sugeruje Strzel sobie modele i olej tych lamuskow |
| |
| | #5 |
|
Myślę, że dodamy z 40-50 pokemonów z nowymi skillami i będzie OK |
| |
| | #6 |
ooo fajnie by bylo jakies nowe wyzwanie wbic 120 lvl jakims nowym fajnym pokiem EDOC ZACZAL NO LIFIC NA POKE !!!!
|
| |
| | #7 |
|
Najlepiej wywalic wszystkie i zostawic standardowe i bedzie git ;p Pierwszy pokemon z 2 seri. Chikorita -> (16)Bayleef -> (32) Meganium Tu jest pokedex , trzeba przetlumaczyc co robia i mozna tego poka zrobic ;p Pokédex | Pokmon.com |
| |
| | #8 |
|
Ale po co tłumaczyć? Przecież nie tłumaczy się co robią w pokemonach anime/mandze tylko co robią w grze przecież? :P
|
| |
| Tagi |
| skille, nowe |