| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
| | #1 |
|
| Globek jak gra ze mna na TP
Pokaze wam jak nagralem Globka jak gral ze mna. Wysłałem mu cos w stylu dyktafonu z 1 pliczkiem, otworzył i sie wydalo wszystko ![]() [ame=http://www.youtube.com/watch?v=I4b1l2KJazI]YouTube - Quake 3 Arena, agresywne zachowanie gracza[/ame] mam nadzieje ze reszte tak nie porobi |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Globek jak gra ze mna na TP
Rydel swoje nagrania wrzucasz? ;> Ciekawe naprawde |
| |
| | #3 |
|
no Globi, spodziewałem się tego |
| |
| | #4 |
Chyba już słyszałem. ... C.D Quake II. Co tu umieć grać? skill? haha w quake każdy może wymiatać |
| |
| | #5 | |
|
| Odp: Globek jak gra ze mna na TP Cytat:
Dodatkowo 333fps STAŁE, aby szybciej skakać (kocham te tricki ).Ogólnie stare jak świat, ale boskie :P Szakal to jeszcze na starej Volcie puszczał | |
| |
| | #6 |
Radeon no takiego wyczynu to często nie robiłem choć zdarzało się ![]() Hmm ostatnio grałem w quakelive.com z kolegą to nawet fajnie było ;p Mhm ten trik z 333fps...? btw? 333fps to będę wolny jak ślimak. |
| |
| | #7 |
|
333fps to nie jest jak na silniku HL1, że zwalnia. Dodatkowo Qlive, a Q3 to WIELKA, PRZEOGROMNA różnica |
| |
| | #8 |
|
stare ale jare |
| |
| | #9 |
W ogóle mój jakiś tam kolega. Tzn ten co świruje długo już w Garry's. To mówi by ściągnąć mod do Quake 3 dragon ball. Tu [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kW_wgC8jwBk]YouTube - Bid for Power DBZ[/ame]
|
| |
![]() |
| Tagi |
| gra, globek |