| Konkursy Wszelkie konkursy w których może wziąć udział każdy użytkownik. Konkursy odbywają się nie rzadziej niż co miesiąc. Weź udział już teraz i wygraj cenne nagrody ! |
![]() |
| | #1 |
|
| Pytanie 7 Rodzaj pytania: Jedzenie Pytanie: Z czego jest zrobiona kaszanka? Nagroda: 15k expa na serwerze PokeMod(1) Czas trwania: Do pierwszej dobrej odpowiedzi. UWAGA: Administratorzy (czerwonki) , Super Moderatorzy , Moderatorzy , Admini nie biora udzialu w konkursie! Z wiazku z tym , ze admini sie rzucaja na konkursy jak na mieso , to juz nie moga w nich tez brac , poniewaz konkursy sa robie z mysla o graczach/uzytkownikach. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Pytanie 7 |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Pytanie 7
Gratulacje Muffin wygrales 15k expa na serwerze PokeMod(1) W sprawie expa pisz do Radeona/Edoca. ![]() Dokladniej: Jest wykonana z mieszaniny krwi wieprzowej, podrobów wieprzowych (powszechnie wątroby, płuc, skóry i tłuszczu), i gryka (czasami jęczmienia lub ryż), kasza nadziewane w jelita wieprzowe. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
| Odp: Pytanie 7
W sumie to wiedziałem, że coś z wątrobą ale spojrzałem i zdziwko z ilu rzeczy o.0 i że mi smakuje ![]() No no, expa nikomu oddać nie można Tak więc może troszkę tam pogram |
| |
![]() |