| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Pochwal sie :D
Chwalcie sie tutaj swoimi osiagnieciami, przedmiotami i w ogóle wszystkim co was podnieca xD To zaczne: 125.000 odwiedzin moich filmów na YT 3dni temu, a teraz utrzymuje sie na ok. 5.000 - 9.000 139 subskrypcji na YT ![]() Zrobilem nowy styl do forum Stworzenie kozackiego bitu w FL ![]() Naprawienie tabletu wlasna reke ![]() Zownilem 100Q'a sygnaturke, ze mi ja usunac 5minutowa zabawa we flashu - zawsze robilem tylko buttony, animacje do strony, a dzisiaj skonczylo sie pierwszymi krokami z pseudo-fajna-animacja :P (15minut roboty, raptem 80klatek :P Nie staralem sie zachowac szybkosci itp, bo to sranie i jebanie XD Wyszlo by to samo, ale bardziej plynne, a na ~450klatek rysowania ;D) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
|
Zaczelem mniej pic (mniej pije niz przed wrzesniem).
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
|
NIE PALE MARIHUANY
|
| |
| | #4 | |
|
| Cytat:
A ja dodatkowo... Zostalem... oseudoadministratorem w firmie ojca, hahaha ;P Tzn konfiguracja serwerów w firmie, zarzadzanie polaczeniami, dostepem do kompów itd. Bo ex admin nie potrafil zrobic komunikatu bledu o braku dostepu o.O Duzo roboty ni ma - co sobote przyjac, ustawic, sprawdzic czy wszystko ok, ew. w razie problemów na e-mail mi serwer wysyla info > | |
| |
| | #5 |
|
Postanowilem sobie znalezc dupe i w koncu sie ustatkowac, przynajmniej na jakis czas :P (nie wiem czy ot jest sukces, ale jakis postep w moim zyciu zapewne tak :P ) |
| |
| | #6 |
|
|
tak samo, troszke mniej baluje i wiecej rucham 8) mysle ze wyjdzie mi na zdrowie. |
| |
| | #7 |
|
|
Haaa, kupuje sobie koss'y (sluchawki) bo wszystkie inne sa chujowe > |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
|
Wjebalem 16 pierogów na wigilii :P
|
| |
| | #9 |
|
|
rzucilem palenie (gandzie dalej jaram ;d) zarobilem 2tys w jeden dzien ![]() znalazlem nareszcie swoja 2 polowke ![]() vincent mi obciagnal rekordowa ilosc razy (50) w ciagu godziny |
| |
| | #10 |
|
|
ODzyskiwanie systemów.. cza coś robić jo? ![]() Mój kozak dyplom XD NIe pokaze bo dane osobowe, ale dla drużyny BEZ SENSU OD dialogu, dla m.in mnie i 3kumpli Mam podpis P. Piotra BOBERA <lol2>New klawa (OCZ Elixir II, reszta razer 3G nova, LG L194ws, logitech x230) xDWszystko na niebiesko (diody od PC'ta też) i od głosnikow wymienie na blue chyba ![]() |
| |
| | #11 |
|
a ja jestem 1 w top15 na volcie ! |
| |
| | #12 |
|
|
I tak masz raka ![]() Wykopałem dołek na Mardoga 14km od chaty |
| |
| | #13 |
|
Zdmuchnąłem 19 swieczek za pierwszym razem ;p
|
| |
| | #14 |
|
Radeon, ty mosz kurfo moje słuchawki!!!!!! byłem na pierwszej strzelance ASG i założyłem 4 hs'y ;p |
| |
| | #15 |
|
|
Arasku, ja ich nie używam bo chujowe :P Prędzej KOSS'y UM19 czy sennheiser PMX40 |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| pochwal |