| Warcraft 3 mod | 80.72.41.210:27228 | [S/NS] | ||
| Diablomod | 194.149.88.242:27017 | [S/NS] | ||
| FFA | 193.33.177.14:27231 | [S/NS] | ||
| 4FUN | 91.203.133.202:27112 | [S/NS] | ||
| TeamSpeak | ts.volta-sq.pl | 3.0 | ||
| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| RS
Korzen nie wiem czy ty sie tym zajmujesz ale moze jakis nowy roundsound by sie przydal ? Ten widze jest na grudzien a juz koniec stycznia Nudzą sie cągle te same. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
| Odp: RS dwa razy dałem swoje propozycje żaden kawałek nie został dopuszczony do finału.Jak będzie ktoś miał ochotę to zmieni na swoją muzykę.Także czekaj do miesiąca na niespodziewane MP3 |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
| Odp: RS
Chciałem Jaruzelku wziąć pod uwagę, tyle że Twoje linki na przeklej.pl wymagały bym zapłacił za ściąganie, a tego robić na pewno nie będę Na przyszłość rzuć po prostu tytuły, poza tym kilka nutek wziąłem z działu propozycji, więc nie gadaj bzdur że ustawiam sobie muzykę "pod siebie"...@Borat - co to ma być jakiś rozkaz? Nie mam tyle czasu co wy żeby spędzać 24h/7 na CSie. Wszystko tutaj robię dobrowolnie i tyle na ile mam czas, nie dostaję za to ani grosza ani podziękowań, a jedynie pretensje czemu coś nie jest zrobione natychmiast Także jeśli umiecie tylko narzekać, to chociaż z łaski swojej nie ustalajcie mi kurwa grafiku zajęć za mnie...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Jaki rozkaz ? To tylko pytanie / prosba.
|
| |
| | #5 |
|
Korzen Jesli chcesz to moge wyciac pare nutek i dac ci link do paczki ?
|
| |
| | #6 |
|
nie pytaj , tylko rób |
| |
| | #7 |
|
ok to zaraz zrobie ![]() ---------- Wiadomość dodana o 14:29 ---------- RS [VOLTA].rar lap paczke Korzen ;D komentujcie paczke :P |
| |
![]() |
| |