| Poradniki Counter-Strike 1.6 Krok po kroku wszystkie poradniki, tutoriale i instrukcje do gry Counter-Strike 1.6! Zmniejszanie pingu, bindowanie, ustawianie rate, robienie bunnyhopa i inne! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Jak zmniejszyc ping
Dobra zaczynamy. Sciagacie progam HLTooLz wpisujecie w google i pierwszy albo drugi link i macie. Po pobraniu wchodzicie na Internet Speed Test - tester prędkości łącza i jedziecie na dol naciskacie start. jak juz wam tam wszystko przeleci to odpalacie HLTooLz i wybieracie srodkowa karte Ping Tweaks. i pozniej przepisujecie z stj strony upload i download w odpowiednie miejsce. Upload Kbps ze strony wpisuecie w pierwszym okienku tak gdzie jest napisane My UPLOAD spead is XXX KBits/s Download Kbps ze strony wpisujecie w drugim okienku tam gdzie jest napisane My DOWNLOAD speed is XXX KBits/s Ważne: Nie zmieniać nic poprostu wpisac. Teraz tam na dole w HLTooLz macie (jak wpiszecie te upload i download to pojawia wam sie cyfry dostosowane do waszej predkosci internetu) [jak juz sobie przepiszecie na kartke czy tam gdzie e cyyferki to wpiszcie w konsoli] ![]() Rate w konsoli to jest rate Update Rate w konsoli to jest cl_upaderate Decals w konsoli to jest mp_decals Client Rate w konsoli to jest cl_rate Cmd Rate w konsoli to jest cl_cmdrate Cmd Backups w konsoli to jest cl_cmdbackup No i jak juz wsio poprawnie zrobione to ping powinien sie zmnejszyc o bardzo duzo Pozdrawiam ) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Jak zmniejszyc ping
to lipne jest nie dziala
|
| |
| | #3 |
|
fajny poradnik pozdrawiam |
| |
| | #4 | ||
|
Leciutka poprawa. I jest błąd: Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #5 |
|
Nie dziala? To ustaw se lacze 128 na 25k rate itp zobaczymy jak bedziesz koksix na loss i choke 100 |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
| Odp: Jak zmniejszyc ping Lipa Lipa Lipa !! |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
działa , dobry poradnik |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Najlepszy sposób na zmniejszenie pingu to wyłączenie wszystkich czitów.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
Dziala.. ;d
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Działa tylko na łączach, które mają stałą prędkość. Nie zachęcam stosowania tego na internecie radiowym. Gdy więcej osób korzysta z sieci, to jest ona bardziej obciążona i prędkość spada więc ta konfiguracja co najwyżej pogorszy sprawę.
|
| |
| | #11 |
|
L0U ja wlasnie mam internet radiowy i to prawda... przez te komendy sie tylko sprawa pogarsza na internecie radiowym;F
|
| |
| | #12 |
|
Oczywiscie ze na radiowce to mozesz se ustawic ale conajwyzej klakson syrenki . Ten program sluzy do stalego lacza. Po pierwsze , po drugie jezeli komus nie dziala to znaczy ze ma orzeszek ziemny zamiast mozgu. nie widzisz roznicy ? Po co przeplacac na nsie nic nigdy nie bedzie dzialac poprawnie chocby nie wiem jakim kto byl "chakerem" "h" ale dla innych jest przez "ch". Bez tych ustawien ja moge w sapera na offline pograc tylko i wylacznie . Dziala wszystko jak sie to dobrze ustawi a nie ze ty se wpiszesz np. mam internet 6 mb to tam wpisze 6k uploadu to jest tylko przyklad wiec nie krytykowac za bledy mlodosci |
| |
| | #13 |
| Wiek: 16
Mi to w ogóle nie działa :(
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Lepiej kupic neta a nie |
| |