| Skrypty oraz Configi Counter-Strike 1.6 Skrypty na szybką zmianę broni, szybkie kupowanie, więcej FPS oraz na inne rzeczy, które umilą i ułatwią Twoją rozgrywkę. |
![]() |
| | #1 |
|
| Szybka zmiana broni
Modele HLTV czyli Szybkie zmienianie Broni. Wiele razy slyszalem jak ludzie po obejrzeniu meczu np. mYm , Fanatic itp Mówia jak oni tak szybko zmieniaja bron To wlasnie sa Modele HLTV. Dzialajace modele wygladaja tak: YouTube - HLTV Models A tu jest do pobrania Modele: modele HLTV.rar Jak korzystac ? - sciagamy plik -tworzymy na pulpicie nowy folder - wypakowujemy do niego pliki - Wszystkie pliki przenosimy do folderu: Ns: cstrike/ models Steam: cstrike_polish/models -Uruchamiamy CS i zaczynamy gre na szybkiej zmianie broni DZI?KI TEMU NIE B?DZIESZ SZYBCIEJ STRZELA? |
| |
| | #2 |
|
|
a skad mozna sciagnac modele do r_drawviewmodel 0 |
| |
| | #3 |
|
|
Ekhem, to jest tylko kasacja animacji, kilka fps nic wiecej :P Zmieniajac bron i tak musimy odczekac tyle co normalnie
|
| |
| | #4 |
|
|
No dokladnie dlatego napisalem "DZIEKI TEMU NIE BEDZIESZ SZYBCIEJ STRZELAC" :P Poza tym niezamulajcie xD
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
|
ja mialem na Utube wrazenie, ze koles wlasnie podczas zmiany broni nie czeka tak dlugo
|
| |
| | #6 |
|
|
Wiem, bo tak jest ale jest tez cos ze po zmianie od razu mozesz strzelac ale nie wiem nic na ten temat :? Nierobie tu off-topu |
| |
| | #7 |
| Wiek: 9
| Odp: Szybka zmiana broni
Szczerze nie są to tak naprawde HLTV models , ponieważ jak oglądacie dema z HLTV to widzicie po ,że nie ma animacji po drugie jest ten sam bardzo mały celownik. Są to podstawowe modele tylko bez animacji.
|
| |
| | #8 | |
|
| Odp: Szybka zmiana broni Cytat:
| |
| |
| | #9 |
| Wiek: 9
Jak pisałem wyżej oryginalne modele HLTV czyli te wyjęte prosto z HLTV mają jeszcze identyczny celownik czyli ten najmnijeszy.
|
| |
| | #10 |
|
Nie, nie mają ![]() Ten celownik jest dlatego taki, iż jest to spectator crosshair czyli celownik obserwatora, a nie gracza. |
| |
| | #11 |
|
Mam te modele i przyznam ze fps są troszke wieksze przy zmianie broni |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Szybka zmiana broni |
| |
![]() |
| Tagi |